Vy ještě nekombinujete tmavě modrou s černou? Měla byste začít!

Vy ještě nekombinujete tmavě modrou s černou? Měla byste začít!

Kdo vám kdy řekl, že tmavě modrá a černá k sobě nepatří? Přesvědčíme vás o opaku. Protože tyto dvě barvy si získávají stále větší oblibu. 

Však to znáte, v módě, stejně jako všude jinde, existují dávná pravidla. Jsou tak zažitá, že se zdá až nepatřičné porušit je. A kombinace tmavě modré s černou je očividně jedním z nich. Tato barevná kombinace si ale postupně získává více pozornosti a potkáte ji tak jak na celebritách tak na lidech z módního průmyslu. Je totiž svá a patří rozhodně i do vašeho šatníku. 

Černá a modrá spolu vytvářejí look ton v tónu - to je jich největší kouzlo. Navy blue - jak nese název tmavě modrá v angličtině, společně s černou do sebe zapadají naprosto dokonale a nepotřebují k sobě již žádný další odstín. Nerozbíjejte proto tyto dvě barvy nějakou kontrastní - bílou, červenou, vzorem nebo neutrální béžovou. Třetí barva by to už byla navíc. Jedinou vyjímku dokáže tvořit šedá.

A jaké kombinace oblečení nejvíce vyniknou? Zkuste si místo nového jarního trenchcoatu v černé pořídit jeho sourozence v tmavě modré, doplňte černými koženkovými kalhotami, černými lodičkami a černým svetrem. Nebo oblékněte modrou áčkovou sukni, zakasejte do ní partnerovo černé triko a outfit završte koženou bundičkou. Pokud byste se do této kombinace raději pustila zlehka, obujte tmavě modré balerínky nebo si pořiďte velkou kabelku téže barvy. 

Zdroj: whowhatwear.com
pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram