Vyrazte na golf s dětmi a stylově

Vyrazte na golf s dětmi a stylově

Golf má jako každý jiný sport svá pravidla, mezi která patří i správně zvolené oblečení. Jak ale vybavit na green ty nejmenší?

Golf, jehož obliba u nás každým rokem roste, je venkovním sportem, který se provozuje za každého počasí a proto je důležité vždy zvolit správný typ oblečení i s ohledem na etiketu této hry gentlemanů.

Každý sport má totiž svá pravidla a ani golf není výjimkou. Kromě herních pravidel by měl být dodržen i stanovený dress code.

Jak ale na green obléct ty nejmenší?

Je to jednoduché. Oblečení hráče nebo hráčky, nehledě na věk, by mělo být složeno z kalhot, případně dámské sukně a trička s límečkem nebo polokošile. Nezapomínejme na kvalitní obuv, která vydrží hodinové toulky vlhkou travou. Nepromokavé oblečení a obuv opatřená protiskluzovou podrážkou hrají na povrchu golfového hřiště prim, zvláště u dětí, které si s rozpaky počasí hlavu nelámou.

Polo trička pro začínající i pokročilé juniory.

  

Před nápory studeného větru naše ratolesti účinně ochrání fleecové mikiny a trika s dlouhým rukávem, která se dají skvěle kombinovat s polo triky a svetry z kvalitních a funkčních materiálů v nejrůznějších barevných kombinacích. 

  

V letních měsících jsou nepostradatelnou součástí oblečení mladého golfisty stylové kraťasy nebo sukýnky pro golfistky.

  

Nezapomeňme ani na účinnou ochranu před slunečními paprsky, před kterými na otevřeném hřišti není úniku.

  

 

Zdroj: google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram