Ženy v čepici: Jak na to?

Ženy v čepici: Jak na to?

Milujete čepice, ale nevíte jak je nosit? My vám poradíme. Čepice je totiž ideálním doplňkem, který využívají především muži, ale proč to nezkusíme i my?

My ženy si nemůžeme leccos dovolit, protože nechodíme pouze v džínech nebo v teplákách, které se tak skvěle s kšiltovkami kombinují. Říkáte si: "Můžu si vzít kšiltovku k šatům, koženým kalhotám či k lodičkám?" Odpověď zní ano, můžete. Kombinovat můžete, musí se to však ve výsledku k sobě hodit. 

Snapback čepice

Chcete být sexy, ale zároveň působit jako pohodářka? Využijte kombinaci bílých lodiček, krátkých kalhot, mikiny a drsné skejťácké čepice. Můžete však vsadit i na sportovní styl, kterému snapback čepice prostě sluší. Tenhle styl na fotografii je živý, barevný a hlavně zajímavý. Inspirace je ale dostatek, jaký styl si zvolíte vy?

Kšiltovka

Milujete street style? My ano a k němu se dokonale hodí kšiltovka. Co takhle roztrhané kalhoty, obyčejné tričko, košile kolem pasu, nazouvací ťapky a obyčejná kšiltovka? Zní to, ale i vypadá božsky. A co takhle trochu elegantněji? Bílé kalhoty, nude tričko, nude kožená bundička a semišová kšiltovka v camel barvě.

Kšiltovku si můžete vzít klidně i k džínovým kraťáskům, které doplníte lodičkami, neutrálním roláčkem a kabelkou. Tento styl si zamilujete nejen v jarních měsících, ale především v létě.

Kulíšek

Ani kulíškem nic nezkazíte a můžete s ním krásně doladit svůj outfit. Čepice může být zdobená, barevná nebo třeba s bambulkou. Kombinace kozaček nad kolena, oversize mikiny, kabátku, rukavic a čepice s bambulkou je jednoduše neodolatelná!

Kulíšek bez bambulky dokáže také krásně vyladit outfit a ještě o něco více ho zvýraznit. Kombinaci latexové sukně, tričko s nášivkami, obyčejný kabátek a fialové čepky vám dokáže zamotat hlavu.

Baseballka s kšiltem dozadu

Na kšiltovkách je fajn, že se dají nosit na několik způsobů a to: kšiltem dopředu, kšiltem dozadu a kšiltem na stranu. My jsme si tentokrát vybrali ten způsob dozadu a musíme uznat, že to je cool. Nejen, že vám krásně vyniknou stylové sluneční brýle, ale zároveň odhalíte i obličej. Trochu tím rozbijete i ten sportovní styl. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram