10 celebrit, které se na internetu pochlubily s očekáváním miminka

10 celebrit, které se na internetu pochlubily s očekáváním miminka

Rok 2020 se nese mimo jiné i ve znamení těhotných celebrit. Nedávno porodila například modelka Gigi Hadid nebo zpěvačka Katy Perry. A kdo je na řadě dál? Přinášíme vám 10 celebrit, které se nedávno pochlubily s těhotenským bříškem.

 Zdroj: billboard.com

1) Emma Roberts 

Hvězda seriálu American horror story se koncem srpna podělila na instagramu se svými fanoušky o životní událost, která ji brzo čeká - narození miminka. Dítě čeká se svým přítelem Garrettem Hedlundem. Nejen, že se svými sledujícími sdílela tuto žhavou novinku ohledně svého těhotenství, v příspěvku rovnou odhalila, že čekají chlapečka. Tato informace vyplývala z popisku, ve kterém herečka napsala: „Já a moji dva nejoblíbenější kluci." Na fotografii sedí s partnerem a objímá rýsující se těhotenské bříško. Na příspěvek reagovala i teta Emmy, Julia Roberts, se slovy „Love you."

Zdroj: instagram.com

2) Romee Strijid

Modelka pro Victoria's secret je těhotná. Své první dítě čeká s přítelem Laurensem van Leeuwenem. O novinku se podělila na instagramu, kam přidala romantickou fotografii, na které je s přítelem a na které je vidět zjevné těhotenské bříško. Hlavním popiskem je jednoduché oznámení „Čekáme miminko," za kterým ale následuje rozsáhlý text, kde nizozemská modelka popisuje svou poměrně složitou cestu k těhotenství. Podrobněji popisuje svůj boj se Syndromem polycystických vaječníků, kvůli kterému neměla 7 let menstruaci a otěhotnění se zdálo jako téměř nemožné a podporuje tak mladé ženy s podobnými problémy, které se momentálně snaží otěhotnět, aby se nevzdávaly. 

Zdroj: instagram.com

3) Rose Leslie

Rose Leslie očekává miminko se svým manželem Kitem Haringtonem. Oba herce známe jako pár i ze se seriálu HBO Hra o trůny jako Jona Snowa a Ygritte, díky jehož natáčení se také dali dohromady. O tomto páru se povídalo už v roce 2012, po krátké pauze se v roce 2016 zasnoubili a následně je čekala svatba v roce 2018. Nyní spolu ve svých 33 letech očekávají první dítě. Své těhotenství oznámila herečka v zářijovém vydání britského Make magazínu.

zdroj: twitter.com/RLeslieSource

4) Ashley Tisdale 

Herečka, která se proslavila v několika filmech, nejvíce pak asi v muzikálu High school musical, se nedávno na instagramu pochlubila očekáváním svého prvního potomka. Tatínkem je hudebník Christopher French, se kterým jsou manželé již šest let. Pohlaví miminka ještě na sociálních sítích nezveřejnila, možná se to ale brzy dozvíme, protože Ashley na svém instagramu napsala fanouškům: „Přemýšlela jsem, jestli s vámi budu sdílet pohlaví miminka. Jak víte, ráda si držím své soukromí, ale zároveň se strašně těším, až se to dozvíte... Mám?" Komentáře jsou plné odhadů, jestli to bude chlapeček nebo holčička a v návaznosti na hereččinu nejznámější roli navrhují pro holčičku jméno Sharpay. 

Zdroj: instagram.com

5) Princezna Eugenie

Britská královská rodina se zase o něco rozšíří. V září bylo oficiálně oznámeno, že princezna Eugenie očekává s Jackem Brooksbankem jejich první přírůstek do rodiny. Předpokládaný termín mají začátkem příštího roku. Jedná se o již deváté pravnouče královny Alžběty a prince Philipa. Princezna se samozřejmě pochlubila i na instagramu v příspěvku, kde drží dětské botičky s popiskem „S Jackem se už moc těšíme na začátek roku 2021".

6) Nicki Minaj 

37letá rapperka Nicki Minaj již dříve mluvila o tom, že plánuje založit rodinu. To se jí evidentně daří, protože se nedávno pochlubila na sociálních sítích s tím, že je těhotná. Nebyla by to ona, aby se s touto informací nenaložila extravagantně, jak už má Nicki ve zvyku. Na instagramu zveřejnila fotografii v květovaných plavkách s popiskem: „Láska, svatba a těhotenství. Překypující nadšení a vděčnost. Díky moc všem za milá blahopřání." Mezi gratulanty nechyběla ani Halle Berry nebo zpěvák Sam Smith.

Zdroj:twitter.com/nickiminaj

7) Mandy Moore

I herečka a zpěvačka Mandy Moore s manželem hudebníkem Taylorem Goldsmithem čekají na příchod prvního potomka. O novinku se s fanoušky podělili samozřejmě, jak jinak než na instagramu, kde zveřejnili černobílou fotografii s bříškem. Zároveň oznámili, že čekají chlapečka a jeho příchod na svět je plánovaný na začátek roku 2021. Pár se stal manželi v roce 2018 po zásnubách, které předcházely o rok dříve. 

Zdroj: people.com

8) Elsa Hosk 

Další andílek Victoria's secret čeká miminko. Elsa Hosk se svým manželem Tomem Dalym oznámili modelčino těhotenství na instagramu. Elsa se postavila před objektiv a nafotila lehce odvážné fotografie s poměrně velkým těhotenským bříškem. Fotografie, které vznikly pod rukama fotografa Sante D'Orazio, mají rozhodně své kouzlo. „Tenhle andílek je mým tajemstvím už nějakou dobu. Jsem nesmírně nadšená a šťastná, že mohu začít novou epizodu svého života po boku muže mých snů. Už jsme na půl cesty," napsala modelka svým sledujícím na instagramu.

Zdroj: instagram.com/sashapieterse

9) Sasha Pieterse

Hvězda seriálu Pretty Little Liars, která si zahrála roli Alison DiLaurentis, je další v řadě těhotných celebrit. S manželem Hudsonem Sheafferem očekávají narození prvního dítěte již v říjnu. Oba manželé se o zprávu podělili na instagramu v den výročí dvou let od svatby. Jsou tak další v řadě známých osobností, které se rozhodly s oznámením těhotenství čekat a držet si své malé tajemství do poslední chvíle. 

Zdroj: instagram.com

10) Brittany Lutz 

I manželka idola mnoha žen, herce Kellana Lutze, kterého znají fanynky především z filmu Stmívání, čeká miminko. Tento rok je to již podruhé. První těhotenství Brittany Lutz bylo totiž přerušeno a o dítě v 6. měsíci přišla. Je ale vidět, že se tento mladý pár snadno nevzdá, protože Brittany je opět těhotná a předchozí zkušeností se nenechala odradit. O novinky se s fanoušky podělili přes video na Instagram live. 

Zdroj: people.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram