Aktuálně ze světa módy: nová kolekce adidas by Stella McCartney a kampaň Michael Kors

Aktuálně ze světa módy: nová kolekce adidas by Stella McCartney a kampaň Michael Kors

Novinky z módního světa přinášejí pohled na kampaň Michaela Korse a nové uvedení aktuální sportovní kolekce adidas by Stella McCartney. 

Stella McCartney odprezentovala svou novou sportovní kolekci pro jaro 2017 v Los Angeles. Luxusní sportovní oblečení v dnešní době zahlcuje módní trh. I přesto, že společné kolekce adidasu a Stelly McCartney byly snad úplně první svého druhu, nadále se drží na špici i přes mnohé pokusy konkurence přijít s lepším nápadem. Spojení anglického pohledu na módu s kvalitními technologiemi špičkové sportovní značky dávají svým zákazníkům pocit kvalitního oblečení a dobře odvedené práce. 



Michael Kors proslul mimo jiné i svými kabelkami. Na ty je také zaměřena nejnovější kampaň o několika snímcích, kde kromě stylového oblečení laděného zejména do černo-červené, kabelky dominují. Série fotografií je pojata v duchu vánoční nálady. Modelky procházejí setmělým městem, zřejmě na párty. Nasvědčují tomu odvážnější modely, kožené bundičky se cvoky a právě malé kabelky, které jsou na večírek jako dělané.





fashiongonerogue.com ; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram