Cristiano Ronaldo CR7 Underwear F/W16

Cristiano Ronaldo CR7 Underwear F/W16

Cristiano Ronaldo se vytasil novým stylem ve zbrusu nových boxerkách na sérii ožehavých kampaňovek.

Fotbalová star opět stanula v záři reflektorů, aby světu představila svou v pořadí již šestou kolekci spodního prádla CR7 Underwear, která je i tentokrát výsledkem prvotřídní práce nadějného newyorského návrháře.

Jestliže nespadáte do skupiny "ostrostřelců", pak by spodní prádlo mělo tvořit základ vašeho outfitu. Je to první věc, kterou si každý den oblékáme a svlékáme až na jeho konci. Se spodky to zkrátka není tak jednoduché jako s kabátem či svetrem, které jednoduše odložíme. Proto by měly být co nejpohodlnější a na to u CR7 Underwear bedlivě dohlíží módní návrhář Richard Chai, jenž epické kolekce hodné těch největších hvězd protkává špičkovou kvalitou a vytříbeným stylem.

 

Vedle top kvality, která se nese napříč celou kolekcí CR7 Underwear podzim/zima 2016, je však její nedílnou součástí i pestrá paleta barev a vzorů, které vzešly z návrhů samotného Cristiana Ronalda inspirovaného expresivním uměním. Střihy boxerek jsou nenáročné, přesto funkční a materiály jako ultra jemné mikrovlákno zajišťují příjemné nošení, stejně tak jako jejich pohodlné oblékání či svlékání.

Pro lov nočních dravců jako stvořené, co myslíte, pánové?

 

Foto: Nathan Gallagher

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram