Designové kousky do interiéru: originální hrnečky, polštářky a dekorace

Designové kousky do interiéru: originální hrnečky, polštářky a dekorace

Styl se nepromítá jen v oblečení, ale také na domově. Na jeho vůni, eleganci a autentičnosti. Designové doplňky vám k tomu dopomohou.

Nemohli jsme si pomoci a musíme vám ukázat naše oblíbence, co se týče domácnosti. Sukněmi, košilemi, triky i džíny a kabelkami vás zavalujeme neustále, ale všichni někde bydlíme... A ať už je to kdekoli, chceme, aby se nám tam líbilo a aby se nám tam žilo dobře. Každý máme jiný styl, a proto dnes představíme dokonalé kousky, které zapadnou do rozdílných stylů.

HRAVÉ DUŠE JISTĚ OCENÍ

Třeba tyto skládací stoličky jsou naprosto boží. Mají unikátní provedení a my si v redakci nedokážeme představit nic autentičtějšího pro milovníka pizzy, cestování nebo pro někoho, kdo rád dostává balíčky. 

 
Stolička balík 599 Kč ; Stolička kufr 599 Kč

PRO MINIMALISTY

Jen bílá a retro plecháček potištěný černým textem s hlubokou pravdou. Nebo jemné krémové tóny a minimalistické zdobení pro horké čokolády i kvalitní kávy a sypané čaje. Hrnečky jsou každodenním nástrojem, které používáme, a je velká škoda, pokud pijete z otlučených nebo nedostatečně stylových hrnků! Navíc hrneček, který je právě tím vaším šálkem kávy, vás jistojistě dokáže potěšit nejen večer pod dekou u televize, ale i při spěšném deštivém ránu. Hrnečky umí divy!

 
Plechový hrnek 239 Kč ; Keramický hrnek 129 Kč

SE ŠPETKOU PAŘÍŽSKÉ NOSTALGIE

Francouzský styl doplňků, někdy také pod pojmem vintage. To jsou předměty, které dnes lidé milují ze všeho nejvíce. Víme proč! Vytváří z domu či bytu domov, prohřejí ho svou osobitostí a teplými tóny a dodají mu kouzlo. Pro někoho jako z vylidněné kavárny na Montmartru, pro jiného jako ze sešlosti starších dam na čaji o páté a pro ty ostatní? Jen kouzlo. Nepopsatelné. Skvělé. A neutuchající. Prostě tam je.

 
Povlak 249 Kč ; Stylové přepravky 499 Kč

A trochu inspirace pro Váš domov. 

zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram