Halloweenské sexy kostýmy od Victoria's Secret poslouží jako dobrá inspirace

Halloweenské sexy kostýmy od Victoria's Secret poslouží jako dobrá inspirace

Možná se vám to při prvním pohledu nebude zdát úplně jako Halloween. Nám to tak také nepřišlo. Přijměme to tedy jako fakt, že Victoria's Secret těmito slovy svou speciální kolekci nazvala.

Zfanatizovaný americký svátek před lety dorazil i do České republiky. Obohacování české kultury jistě vítáme. A o to více, pokud přichází v podobě, kterou uvedla pro letošní halloweenskou sezónu značka Victoria's Secret. Jejich kostýmy, neobsahující pochopitelně nic víc než spodní prádlo, se pyšní skvěle zvoleným erotickým podtextem. Jediné, co nás stále nenechává v klidu spát je fakt, že tyto oblečky si raději na žádnou párty neoblékejte. Ztratily by své kouzlo a vy pravděpodobně veškerou dobrou pověst.

     

Tolik krajky, provokativní červené, elegantní černé i rádoby nevinné bílé jsme snad dlouho společně neviděli. Americká značka spodního prádla zařadila do kolekce především populární ložnicové kostýmy - podobu ďábla, zasněného andílka nebo Santa Clause. Pro méně odvážné bude velkým krokem zkusit třeba i body s podvazky, které jsou do halloweenské kolekce rovněž zařazena. 

        

Naše prohlídka skrz kolekci (či ložnice nespoutaných žen) graduje u kostýmu typické francouzské pokojské - ten už se řadí k těm opravdu erotickým a je určen jen pro silné povahy. Kdyby to na vás bylo moc, zlepšete si chuť na více zahaleném kostýmu černé kočky.

Na letošní Halloween už si kostýmy Victoria's Secret asi objednat nestihnete, ale my stojíme za názorem, že užít se dají i na Vánoce, Valentýna, partnerovo narozeniny a ...

Každopádně dávka inspirace to byla pořádná! 

        

victoriassecret.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram