Jak skladovat kosmetiku

Jak skladovat kosmetiku

Máte hromadu kosmetiky a už ani nevíte kam ji dát? Podívejte se na pár tipů, jak kosmetiku skladovat!

Toaletní stolky

Pokud máte v ložnici dostatek místa, pořiďte si toaletní stolek. Vejde se do něj spoustu kosmetiky, a navíc dodá vašemu pokoji tu správnou eleganci. Můžete si toaletní stolek koupit už hotový, nechat si ho od výrobce vyrobit na míru, nebo to také zvládne šikovnější truhlář. Na trhu jsou i toaletní stolky, kde je samozřejmostí zrcadlo. Skvělou vychytávkou jsou zabudovaná světla přímo ve stolku. S nimi bude váš make-up dokonalý!

Make-up organizéry

S organizérem se nemusíte dále stresovat, že máte v kosmetice nepořádek a nevíte, kde co je. Stačí dávat vše do přihrádky, kam to patří. Můžete si pořídit organizér průhledný skleněný nebo barevný, aby vám ladil s ostatním nábytkem.

Květináče

Na štětce na make-up použijte designové květináče. Vypadá to stylově, a přitom se vám štětce nikde neválí. Květináče seženete v podstatě v jakémkoliv obchodu, jen opatrně na keramické, protože, když budete ráno spěchat, můžete vše převrhnout a květináč rozbít, což je při ranním shonu přesně to, co nechcete.

Poličky 

Jestli nemáte dostatek místa například na toaletní stolek, můžete využít sílu polic. Je jedno, kde vaše místo na líčení je, ať už koupelna nebo ložnice. Přivrtejte poličky, z kartonu vyrobte domácí organizér, kupte si nízký košík nebo tác a místo pro kosmetiku máte vyřešené! Popřípadě můžete využít některé předešlé tipy a dát je na police.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram