Jarní dámská kolekce obuvi CCC - po čem se v prodejně porozhlédnout?

Jarní dámská kolekce obuvi CCC - po čem se v prodejně porozhlédnout?

Prodejny CCC zaplavily před několika lety Česko a pro každou sezónu jsou zaplněny novými trendy a modely nejrůznějších bot. A co pro nás přináší pro jaro 2015?

Již několikátou sezónu si můžeme vybírat mezi velkým množstvím nízkých kozaček. Společnost CCC je nabízí především ve světlých odsítnech béžové či hnědé. Takové boty oživí každodenní looky a jsou mezi záplavou černé příjemnou změnou. Kotníkové boty najdete pod několika značkami, můžete si tak zvolit ty vaše dle vlastních preferencí - nejen podle vzhledu, ale i materálu, typu podrážky a ceny. 

Baleríny jsou nesmrtelné. Nosí se každou sezónu a nic se na nich nemění. Někdy jsou více zakulacené, někdy do špičky, někdy v neonových odstínech, jindy v béžové. Na barvě a tvaru ale na jaře 2015 nezáleží a kolekce v obchodech CCC nám to dokazují. Máme na výběr z velké spousty střihů a ty pro sezónu 2015 chválíme. Protože především značka Jenny Fairy a Lasocki přichází s inovativními a originálními tvary balerínek s neobvyklými kombinacemi materiálů a ostřejší špičkou. Skvěle se tak přizpůsobují nejnovějším tendům přímo z přehlídkových mol. Je libo černé lakovky nebo béžovou klasiku? Je to na vás!

Velké oblibě se i v letošní sezóně těší Oxfordky. Často se na nich objevuje motiv krajky nebo dirkované zdobení. Zajímavými detaily je zlatá barva i provedení podpatku - to se u většiny modelů totiž liší! Skvěle se nosí ke všem druhům kalhot a jsou ideální přechodnou obuví mezi zimními kozačkami a balerínkami do suchého a teplejšího počasí! Jaké si vyberete vy?

Neopomněli jsme ani podpatky, protože ty jsou přece součástí botníku každé ženy. Super modely přináší značka Lasocki, která použila pro své výrobky širší kostkový podpatek. Ten se tak asi po 10 letech opět vrací na výsluní. Esteticky dobře zpracované lodičky přináší ale i zbylé značky v CCC. Očividné je, že prim hraje stále nude a novinkou je výrazné vykrojení podél nártu. To každou botu skvěle obzvláštní!

Zdroj: ccc.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram