Je to tady! Plesová sezóna v plném proudu

Je to tady! Plesová sezóna v plném proudu

Plesová sezóna je opět za dveřmi a začíná období oslnivých rób, třpytivých lodiček, elegantních smokingů, krásných účesů, ale především kvalitní zábavy a tance. Co si obléct na tento slavnostní večer?

Známé veselí začíná lednem, kdy narazíte na různé pozvánky reprezentačních nebo tematických plesů či tanečních zábav. Každý je vítán a večírek nejen při diskotékové hudbě a orchestru může začít. Tradice plesů byla převzata z období první republiky a tato krásná a populární zvyklost pokračuje dodnes.

Jaké jsou ty správné šaty

Každá žena chce v tento den vypadat krásně, a díky našim tipům se vám to zajisté podaří. Jaké šaty si vybrat? To je asi ta nejtěžší volba. Záleží, jestli chcete vypadat jako princezna s balónovou sukní až po zem, nebo jako mořská panna s upnutými šaty.

Naše doporučení - JK_Klett


 

Možná zvolíte raději krátké šaty, které lze pak využít na více příležitostí a vypadají více sexy. Vybírejte hlavně to, v čem se budete cítit dobře, pohodlně a nic vás nebude tahat nebo škrtit. Klasické dlouhé šaty už nejsou na ples nutností. 

A co barvy

Vybírejte ty barvy, které se vám hodí k vlasům či tónu pleti. Blondýnkám nejvíce sluší světle modrá, růžová či stříbrná. Zatímco černovláskám sedne výrazná červená, fialová i zlatá. Hnědovláskám sluší téměř všechny škály barev. Pro zrzky bude skvělou volbou například smaragdově zelená.

Večerní make-up

Šaty máte, pak se jen načesat, nalíčit a je hotovo. Nemusíte být profesionální vizážistka, abyste zvládla make-up na ples. Zde je povoleno výraznější líčení, které nám má vydržet celou noc. Můžete například sladit oční stíny s barvou vašich šatů. Jen pozor na studené a teplé tóny. Jak na dokonalou oční linku se dočtete zde. S účesem vám pomůže kadeřnice nebo naleznete jednoduché návody na internetu.

Čím to dovést k dokonalosti

Doplňky a šperky nemusí mít nutně stejnou barvu jako šaty, ale je důležité, aby podtrhly celkový dojem a okouzlily na první pohled. Je pak na vás, jaký styl si zvolíte, ať už decentní, elegantní nebo výrazný. Nechte se inspirovat.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram