Košilové šaty se hodí v létě i na podzim

Košilové šaty se hodí v létě i na podzim

Košilové šaty si získávají popularitu žen všech věkových kategorií. Proč? Jsou pohodlné. Stylové. Elegantní. A mají šmrnc. Navíc je unosíte v létě i na podzim (také v zimě a na jaře).

Košilové šaty mají spoustu benefitů. Tím největším z nich je jejich přizpůsobivost ročnímu období a venkovní teplotě. V létě vám pod nimi profoukne svěží vítr, na podzim a na jaře vás zahřejí spolu s tenkou bundičkou a v zimě budou vypadat dobře i s punčocháčemi a huňatým kabátem. Košilové šaty nejsou o ničem jiném než o prodloužené košili nejčastěji s knoflíkovým zapínáním vepředu po celé délce šatů. Na základě vlastních preferencí si můžete vybrat, zda sáhnete po nesmrtelném denimu, kostce, camel odstínu nebo jakékoli jiné barvě, která vás bude těšit celý rok a zapadne do vašeho šatníku. 

  
Denimové šaty ONLY 899 Kč ; Bílé košilové šaty ONLY 799 Kč ; Džínové šaty G-STAR RAW 3 699 Kč

Za co si košilové šaty zaslouží pochvalu je jednak jejich různorodost a jednak fakt, že v nich nemůžete nevypadat elegantně. Čím to je? Zejména tím, že jsou vyráběny až ke krku (jako košile) a délku mají zhruba ke kolenům. Zkuste najít nějaký model, který by byl krátký jako minisukně nebo s hlubokým véčkovým výstřihem - pravděpodobně budete hledat neúspěšně. My doporučujeme koupit si neutrální odstín jako je tmavě modrá, béžová, hnědá, černá nebo tradiční kostka s páskem v pase. Takové šaty totiž můžete nosit stále dokola a pořád je budete mít, jak kombinovat. Jo a navíc - košilové šaty patří mezi basic kousky každého šatníku, tak dbejte na to, ať vám dobře padnou a nebojte se si koupit dražší kousek, který něco vydrží. 

  
Béžové šaty Marc O'Polo 2 999 Kč ; Tmavě modré šaty Vila 1 099 Kč ; Kostkované šaty Disel 5 199 Kč

answear.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram