Kouzelné svatební účesy Patrika Hagary

Kouzelné svatební účesy Patrika Hagary

Jeden ze 14ti finalistů soutěže Inspirace 2015 a Objev roku 2013, mladý talentovaný kadeřník Patrik Hagara, opět předvedl svá kouzla v podobě smyslných svatebních účesů.

K tvorbě a nafocení svatebních účesů se Patrik Hagara dostal díky spolupráci s Nanay designing with love a její nové kolekci svatebních šatů.

K nafocení lookbooku bylo třeba ke každým šatům vytvořit správný účes, elegantní, smyslný, jemný a hlavně něžně ženský. Patrik tak mohl popustit uzdu své fantazie a pohrát si se strukturou vlasů. Modelkám propůjčil kouzelné společenské účesy perfektně doplňující svatební šaty, které oblékly.

A protože většina svatebních šatů má nádherně propracovanou zadní část. Je takovým nepsaným zvykem, že by vlasy nevěsty neměly tyto šaty příliš zakrývat. Jistě proto vsadil Patrik z větší části na složité drdoly.

Má skutečný talent na objemné účesy a jeho práce s vlasy je až neuvěřitelná. Prohlédněte si jednotlivé drdoly plné elegantních vln. Nádhera!

Svou fantazií zavítal také do romantických časů, kdy nevěsty sázely na rozpuštěné, či jemně sepnuté přirozeně zvlněné vlasy. Spontální účes opět skvěle doplňuje svatební šaty.

Decentní smyslnost doslova čiší z jemného účesu brunetky v růžových šatech. Zvlněný pramínek lemuje její obličej a zbytek vlasů je propleten v nekončící copánky.

Patrik si poradil i s krátkými vlasy, kterým vdechl život 40tých let. Rozpustilé kudrlinky a přesto tak něžné a romantické.

Zdroj: Patrik Hagara
Vlasy:  Kadeřnické studio SANETT – kadernikpatrikhagara.com
Šaty: NANAY
Foto: Tomáš Valenta

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram