Leona Machálková pokřtila kalendář plný sexy fotek zpěvačky Kamily Nývltové

Leona Machálková pokřtila kalendář plný sexy fotek zpěvačky Kamily Nývltové

Slavnostní křest nástěnného kalendáře Kamily Nývltové nabídl promítání videoklipu, backstage videa, vystoupení samotné Kamily a zvětšeniny fotek z kalendáře.

Poslední říjnový den se v Luxembourg Plaza dočkal svého očekávaného křtu kalendář zpěvačky Kamily Nývltové. Celou akci odmoderoval Leoš Mareš a postaral se zároveň o dobrou náladu. Prostory byly vyzdobené zvětšeninami fotek, které obsahuje nový kalendář a návštěvníci si je díky tomu mohli pěkně zblízka prohlédnout. Kalendář nafotil renomovaný fotograf Petr Kozlík v Africe. Snímky zachycují typickou africkou přírodu. Zároveň na nich pózuje půvabná Kamila. 

Kromě samotného křtu se pozvaní zasmáli nad vtipnými historkami z natáčení, promítal se nový videoklip stejně jako video z backstage v Africe a Kamila Nývltová zazpívala novou píseň Příběh. Kalendář pokřtili Leona Machálková, stylista Sam Dolce, vlasový stylista Daniel Boček a generální ředitel cestovní kanceláře Čedok JUDr. Jan Koláčný.Mám obrovskou radost z toho, kolik lidí se mnou přišlo oslavit uvedení kalendáře a všem, kdo k jeho vzniku dopomohli, ještě jednou děkuji,“ usmívala se Kamila po skončení. 

Kalendář plný stylových a svůdných fotografií byla nafocen v egyptské destinaci Marsá Alam. Jak se zpěvačce podařilo vypadat nenuceně i přes úmorná vedra? "Abych na fotkách nevypadala, že umírám horkem, představovala jsem si, že stojím někde na Antarktidě, ve sněhu, obklopená ledem,“ směje se Kamila Nývltová. Malou ochutnávku z kalendáře 2018 si můžete prohlédnout i vy.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram