LOOK BELLA 2014: Velkolepé finále s vystoupením Support Lesbiens!

LOOK BELLA 2014: Velkolepé finále s vystoupením Support Lesbiens!

Finálový galavečer a s ním i volba nejzajímavějších tváří LOOK BELLA 2014 se nezadržitelně blíží! Přitom i vy můžete být u toho!

Pořádající agentura PRESTIGE MODELS zve všechny příznivce módy, módních přehlídek a známých osobností na velkolepé finále letošního ročníku prestižní soutěže krásy LOOK BELLA. Finálový galavečer proběhne tradičně v hotelu Clarion Congress Hotel Prague**** a to již tento čtvrtek 18. prosince!

Diváci se tak můžou těšit na souboj 13 krásných slečen a 7 urostlých mužů, kteří se utkají o první místa v soutěži. Nejen že se bude mít na co koukat, ale během nabytého večera si budete moci také vychutnat pěvecká vystoupení patronky soutěže Karolíny Krézlové, oblíbené zpěvačky Kristie a také populární hudební skupiny Support Lesbiens!

Přehlídkové molo ovládnou luxusní módní značky jako například exkluzivní plavky SONIA luxury beachwear od návrhářky Soni Hlaváčkové, svatební šaty Naïve, Mohito či exkluzivní kabelky značek Louis Vuitton, Chanel či Dior, v podání finalistů soutěže.

A aby soutěžící na mole vypadali opravdu skvostně, učešou je kadeřníci z exkluzivního kadeřnického salonu HAIR POINT BEAUTY STUDIO. O dokonalou vizáž dívek a mužů se postará tým make-up artistek značek LOLLIPOPS PARIS a MATIS PARIS.

KDO VŠECHNO DOPLNÍ ODBORNOU POROTU?
Svým hlasem o vítězích budou moci rozhodnout také známé a vážené osobnosti, mezi nimiž nalezneme výkonnou ředitelku UNICEF ČR Pavlu Gombu, módní návrhářku Soňu Hlaváčkovou, producentku Olgu Menzelovou, modelku Alenu Prešnajderovou, světoznámého italského fotografa Rossana B. Maniscalchi, spisovatele Michala Viewegha, MUDr. Patrika Paulise, mistra světa v rally Martina Prokopa, motocyklového závodníka Karla Abraháma, závodního jezdce Jana Charouze, vítěze LOOK BELLA 2013 Andreu Žiačikovou a Pavla Januše, vítěze LOOK BELLA 2012 a 3. Muže roku 2014 Jakuba Šmiřáka, vítěze LOOK BELLA 2010 a Muže roku 2013 Antonína Beránka.

Během večera vás bude čekat také bohatá tombola a dražba korunkyvítězky. Část výtěžku z tomboly i dražby bude věnována charitativní organizaci UNICEF.

Kdo letos získá korunku a titul:
LOOK BELLA 2014 (1. – 3. místo)
LOOK BELLA INTERNET
LOOK BELLA SILUETA
LOOK BELLA SYMPATIE
LOOK BELLA WORLD
LOOK BELLA EARTH
LOOK BELLA ELAN

My, Móda.cz, se na finálový večer plný krásných dívek a mladých mužů velice těšíme a ihned po soutěži vám přineseme zprávičky z toho kouzelného večera. Kdo vyhraje? Ukápne slzička štěstí? Nechme se překvapit. Do finálového večera zbývají jen 3 dny, tak si to nenechte ujít!

Zdroj: PRESTIGE MODELS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram