Módní událost Grace'n'Glamour navázala na tradici kultury odívání

Módní událost Grace'n'Glamour navázala na tradici kultury odívání

V sobotu 31.května ožil hotel Mandarin Oriental Prague již pátým ročníkem Grace'n'Glamour, kde jste se mohli setkat s českými návrháři tváří v tvář.

Slunečné jarní počasí nám začíná připomínat, jak je nezbytné osvěžit naše šatníky sezónními kousky. A to nás láká vypravit se za českými tvůrci módy, šperků a doplňků, kteří na prodejní módní události Grace'n'Glamour již po páté osobně představili své nejnovější nápady i s jejich dokonalým provedením.

Nádherné prostory hotelu Mandarin Oriental Prague i přilehlé zahrady se v sobotu 31. května zaplnily osobnostmi české módní scény a nadšenými návštěvníky, kteří sobě i svým skříním plnily další sny.

Událost, která navazuje na tradici kultivovaného a nápaditého odívání v Čechách, provázela příjemná tvůrčí atmosféra.

Mezi vystavujícími představily své nejkrásnější a nejnápaditější kousky návrhářky Josefína Bakošová, Veronika Bijok, Barbora Divínová, Kateřina Geislerová, Jana Minaříková, Marie Mukařovská, Iveta Pecuchová, Jaroslava Procházková, Yana Thal, Eliška Tomková, Zuzana Veselá a HanaZelenková. Jediným mužem prezentujícím módu byl tentokrát Ricardo Torini se značkou Ritore.

Šperky představily Alena Heinrichová, Soňa Kabaň, Hany Koi, Nomio, Mirka Nováková/Soul Jewellery, Michaela Obersteinová a Eva Růžičková. Kabelky prezentoval Jiří Skácelík a značka Franco Arazzi.

Zajímavostí byly především úchvatné dřevěné doplňky značky BeWooden.

V brzké době se můžete těšit na připravované rozhovory s účastníky Grace'n'Glamour: 

Oděv -Jana Minaříková, Barbora Veselá, Marie Mukařovská, Veronika Bijok, Kateřina Geislerová

Šperky –Soňa Kabaň, Hany Koi

Doplňky –BeWooden

Zdroj: gracenglamour.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram