Monique Lhuillier vykročila do podzimu 2016 v duchu Více je více

Monique Lhuillier vykročila do podzimu 2016 v duchu Více je více

S úsměvnou obměnou hesla Méně je více se návrhářka pustila do období podzimu, který má z jejího pohledu být dostatečně bohatý a zdobený. 

Více je více. Ano, přesně v tomto duchu se nesla celá podzimní kolekce Monique Lhuillier. Podzim je dle slov návrhářky výstředním obdobím a tak by také mělo vypadat oblečení, jež se k němu pojí. Proto se Monique pustila do populárního elekticismu a aniž by následovala jakýkoli určený styl nebo vytvářela sama o sobě cosi nového, ze všeho již objeveného a představeného, vybrala kousky, které se jí líbily a slepila je dohromady. O tom elekticismus je. Při bližším pohledu na brokátovou zavinovací sukni, zlaté aplikace na šifónové halence a smaragdově zelený kožich se nám potvrdilo jak přísloví, že Více je více a to v tom pozitivním směru tak fakt, že elekticismus hraje v dnešní době módy důležitou roli. 

Monique Lhuillier Fall16

Brokát byl jedním z nejpoutavějších materiálů, který Lhuillier tentokrát využila. Honosný nádech podzimu vzbudily kožichy oblečené přes barevné kalhoty a košile. Třeba motiv listů a zkrácené nohavice starorůžových rovných kalhot ušitých z látky se saténovým finishem definují elegantní ženskou módu podzimu roku 2016. Na závěr přehlídky nesměly chybět pro Lhuillier tolik typické široké vlnité sukně a květinové aplikace. Její představa o podzimu je skvostná. My souhlasíme. Více je opravdu někdy více!

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram