Nákupní tipy na jarní toulání se přírodou i městy

Nákupní tipy na jarní toulání se přírodou i městy

Chystáte se jaro i léto procestovat? Vzít ruksak na záda a vyrazit vstříc přírodě a dobrodružství? Nebo možná jen kabelku přes rameno a navštívit pár zajímavých měst? Máme pro vás několik drobností, které by vám na cestách neměly chybět.

foto: pexels / Dominika Roseclay

Pečující mýdlo na holení pro ženy

Mýdlo na holení v kostce! Jemné pečující mýdlo na holení od Balade en Provence navržené speciálně pro ženy. Chrání pokožku před podrážděním a efektivně ji hydratuje. Vhodné na holení celého těla. Ručně vyrobené pomocí studeného procesu, v BIO kvalitě. Tohle kombo přináší šetrnost k pokožce i životnímu prostředí, za to má od nás velké sympatie.

Dámské mýdlo na holení v kostce Orange blossom od Balade Provence seženete na Flowbase v kompostovatelné papírové krabičce. V plechovém obalu je ideální na cesty / 209 Kč

Lehká dámská bunda Bushman

S kým jiným vyrazit do přírody než s českou značkou Bushman. Ta je na dobrodružství doslova kovaná a budete se s ní cítit plně vybavení a připravení na všechno. Kromě drobností, které vám pomůžou rozdělat oheň nebo udržet vodu čistou, doporučujeme i tuto jarní bundu, která vám přijde vhod i v chladnějších letních dnech, udrží vás v suchu při větších deštích, a navíc vám perfektně padne. Máme otestováno na vlastním těle a vřele doporučujeme.

dámská bunda BABETTE značky BUSHMAN má voděodolnou membránu a lehkou podšívku ze 100% bavlny, 4 799 Kč

Letní slunečí péče

Věděli jste, že první spáleniny od sluníčka přicházejí už v jarních měsících, kdy nám ještě nepřijde důležité pleť před sluníčkem chránit, naopak už ale paprsky nabírají na sílé a můžou napáchat spoustu neplechy. Kosmetický set Letní sluneční péče je určený pro ucelenou letní péči pro dosažení nejlepšího možného efektu opálené pokožky a zachování její ochrany, hydratace, regenerace a stárnutí pokožky při nadměrném vystavení slunečnímu záření. 

letní sluneční péče Yellow Rose obsahuje Aloe vera gel, nemastný rychle opalovací olej SPF 10+ UVB/UVA a protivráskový ochranný opalovací krém SPF 50+ UVB/UVA

 

Praktický i elegantní doplněk

Elegantní šátek na cestách poslouží hned na několik způsobů. Ochrání pokožku hlavy před ostrými slunečními paprsky, udělá parádu na krku či ve vlasech jako čelenka nebo jen tak zavázaný na zápěstí. Dokáže však zachránit ledajakou situaci. Je malý a skladný, proto byste na něj neměli při výletech zapomínat.

šátek Anna Field 310 Kč

 

Bylinný balzám na svaly a klouby

Po aktivním toulání se přírodou, může přijít určité nepohodlí, bolesti svalů a kloubů. Nenechte se odradit a vyrazte příště znovu. Dobrým pomocníkem vám bude Bylinný balzám Inlight Bio Recovery, který obsahuje jedinečnou kombinaci rozmarýnu, třezalky a dalších ingrediencí známých pro svou schopnost účinně mírnit bolest svalů a kloubů.

Inlight Bio Recovery balzám na svaly a klouby 895 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram