Nejtrendovější tenisky Balenciaga: pohodlí zaručeno

Nejtrendovější tenisky Balenciaga: pohodlí zaručeno

Je povoleno obouvat si tenisky ke všemu. Včetně večerních šatů.

Správnou botou vpřed

Sportovní obuv způsobila v módním světě menší kalamitu. Lodičky na vysokých podpatcích se dostaly do pozadí a ocitly se někde na dně botníku. Dokonce i luxusní značky známé tou nejtrendovější obuví a roky ignorující atletické výstřelky se rozhodly stvořit tenisky. Mezi poslední luxusní dům, který se rozhodl potěšit zákazníky, patří i Balenciaga. Jejich tenisky si obouvá módní smetánka, modelky, a street style je jimi přímo zahlcen. Kdo by kdy tušil, že tak vytříbený styl, jako má Balenciaga, bude doplněn něčím tak všedním, jako jsou sportovní boty

Barevné i tělové odstíny

Poslední design Balenciaga tenisek je přístupný v mnoha barevných kombinacích. Tenisky mají promyšlený vzhled, detaily a vyšší podrážku, barevně sladěné kombinace od tělových odstínů po duhovou verzi a zavazování na tkaničku. Dříve by se takové boty nosily do posilovny nebo na běh, ale móda dneška velí a povoluje nosit je k čemukoliv. Módní blogerky a influencerky si obouvají Balenciaga tenisky ke všemu, ladí styl do podobných barev, nebo ho naopak kontrastně mixují. Pohodlnost je prý v teniskách zaručena i přes jejich robustní vzhled. Nositelky berou tenisky jako výzvu. Ladí sportovní obuv s elegantními kousky. Neváhají si obléci i šaty. Cenová náročnost Balenciaga tenisek není pro každého, a proto jsou k mání i sportovní boty podobného vzhledu od levnějších konfekčních značek. 

Zasloužená pozornost

Nečekaný trend se nenápadně objevuje již delší dobu, ale až v podání návrhářů zvučných jmen se mu dostává zasloužené pozornosti. Objevují se i další tenisky na denní nošení i u jiných luxusních značek, ale Balenciaga zatím jasně vede. Staré tenisky jsou předělány a navrženy do dnešní doby se všemi futuristickými detaily a z moderních materiálů, což je velkým tahákem, protože příjemné nošení a vytoužený trendový vzhled v jednom je tak zaručen. Málokdy se objeví trend v obuvi, který je zároveň tak pohodlný!

                       

pinterest.com, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram