Nové kolekce v Urbanlux

Nové kolekce v Urbanlux

Urbanlux vítá novou sezónu a nové kolekce značek, které nabízí. Jistě znáte TOMS či Crocs, ale co takové MATT&NATT, JUJU nebo Happy Socks?

Urbanlux, který pod svá ochranná křídla přijal několik značek a nabízí je u nás v České republice, představuje své nové kolekce pro již blížící se sezónu jara a léta 2015. Každá značka, již Urbanlux zaštiťuje, má svou vlastní kampaň a vlastní koncept, se kterým své produkty nabízí. Nám se veselé kampaně plné barev líbí odjakživa, jsme tedy se značkami, jakými jsou třeba Crocs nebo JUJU nadmíru spokojení.

Crocs

Značku Crocs jistě všichni znáte. Víte ale, že její kolekce jsou mnohem rozmanitější než jen jeden druh těch samých univerzálních pantoflí, s nimiž se v Crocs proslavili? Od Crocs pořídíte i balerínky nebo botasky.

MATT&NATT

U MATT&NATT pořídíte kabelku, batoh i obal na notebook. Kanadská značka má motto ,,living beautifully" a v jeho duchu vyrábí i své produkty. Nám se výroba šetrná k životnímu prostředí líbí, ostatně i nápad mít kabelku nebo jinou tašku z recyklovaného materiálu. MATT&NATT k výrobě stačí plastové lahve a vinyl.

JUJU

JUJU je snad nejveselejší a nejrozdováděnější značka, kterou u Urbanluxu najdete. A zároveň ji Urbanlux nabízí nově, takže doufáme, že i vám se rychle zalíbí. JUJU k nám přišla z Velké Británie a už od let osmdesátých se drží svého nejlepšího trendu - traktorové podrážky, širokých pásků a plastového materiálu. V nové kolekci JUJU najdete kromě sandálků i balerínky nebo vysoké tenisky.

TOMS

TOMS není jen o botách a o výdělku, ale také o dobrém úmyslu této značky. Přede dvěma lety TOMS darovalo svou desetimiliontou botu. Jak a proč? TOMS rozdává boty v oblastech světa, kde je to třeba. S každým párem bot TOMS, který si pořídíte, putuje pár dítěti, které ho potřebuje. Jeden za jeden. A to u značek, jakou je TOMS dovedeme ocenit, především tím, že si u nich ten pár rádi koupíme. Dobrý pocit z nákupu je bonusem.

Happy Socks

Od Happy Socks, veselých ponožek, si můžete pořídit nejen to, co má značka v názvu, ale též veselé spodní prádlo nebo punčocháče. A další hravá kolekce je společně s promo fotkami na světě. Je libo puntíky, proužky nebo srdíčka?

Foto: Urbanlux

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram