Pátý casting soutěže Česká Miss 2016

Pátý casting soutěže Česká Miss 2016

V ostravském Avion Shopping Parku dnes proběhl pátý casting dvanáctého ročníku soutěže Česká Miss. Zjišťovali jsme pro vás, které z dívek uspěly.

Dnes 13. listopadu proběhl v Avion Shopping Parku Ostrava pátý casting dvanáctého ročníku soutěže Česká Miss, který otevřel své brány do semifinále jen malé hrstce z mnoha přihlášených.

Odborná porota, jíž po boku České Miss Earth 2015 Karolíny Mališové a České Miss World 2014 Terezy Skoumalové, předsedala majitelka a ředitelka soutěže Marcela Krplová a patronka soutěže Iva Kubelková, po dlouhém dni plném příprav, stresu, ale i zábavy nakonec vybrala další šťastnou šestici dívek, které se budou moci ucházet o příští korunku královny krásy.

 

V rámci castingu na všechny uchazečky opět čekalo představení se porotě jak ve svém oblečení, tak i v plavkách a krátkém rozhovoru, kde dívky krom svých předností a vnad více poodhalují i své osobnosti. Tato pro mnohé nestandardní situace může být pro většinu stresující, proto je to nejčastěji opora ze strany těch nejbližších, kteří dívkám dodávají odvahu a sebedůvěru.

„Dívky, které přijdou na casting, jsou plné očekávání, protože jen málokterá z nich ví, co je vlastně čeká. Je moc příjemné vidět, že se nebojí a jdou to zkusit. Hodně z nich doprovází rodina nebo kamarádi, kteří jsou pro ně důležitou oporou a to nejen během castingu, ale i při přípravách a následně samotné soutěži,“  komentuje Marcela Krplová.

 

Do semifinále z castingu v Ostravě postupují tyto dívky

Kubátková Dominika, č. 28

Kubíčková Kristýna, č. 15

Morbitzerová Kateřina, č. 6

Papežová Jana, č. 2

Pastrňáková Renáta, č. 33

Zdvořilá Šárka, č. 32

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram