Pozvěte léto do svého šatníku s barevnými doplňky

Pozvěte léto do svého šatníku s barevnými doplňky

Dost bylo šedi v ulicích! Vytáhněte své oblíbené barevné kousky a začněte se chlubit veselými doplňky. Konečně se totiž blíží léto, které k zábavné módě přímo vybízí.

Značka Wittchen nabízí celou řadu pestrobarevných, elegantních, praktických i trendy doplňků v barvách, které hřejí a září. Vyberte si novou žlutou kabelku, vsaďte na červenou ledvinku nebo vyrazte okolí dech ve zlatých botách.

Žlutá kabelka

Dámská kabelka klasického tvaru je vyrobena z přírodní kůže a z měkkého semiše. Kabelka dobře drží svůj tvar. Uvnitř má dvě kapsy, z nichž jedna se zapíná na zip. Zavírání je zdobené zlatou sponou, která zdůrazňuje elegantní linie.

k dostání na wittchen.cz / 3.599 Kč

 

Červená ledvinka

Elegantní ledvinka je skvělou alternativou k tradiční malé tašce. Produkt je vyroben z vysoce kvalitní přírodní kůže s pěkným hráškovým povrchem. Má prostornou přihrádku s kapsami, vnější kapsy a otvor na sluchátka.

k dostání na wittchen.cz / 2.919 Kč

Šedomodrý dámský batoh

Tento model má jednoduchý tvar a je utažen dlouhými šňůrkami. Má zapínaní na klasickou sponu. Na zadní straně má svislou kapsu se zapínáním na zip. Je vyroben z velmi měkké ekologické kůže s mírně zrnitou strukturou. Batoh je efektivním doplňkem, který se hodí na procházku, nakupování nebo pro každodenní pracovní den.

k dostání na wittchen.cz / 2.579 Kč

Růžová kabelka

Tato krásná kabelka je elegantním a univerzálním doplňkem pro každý den. Její jednoduchý design nikdy nevyjde z módy. Kabelka je malá, ale prostorná. Má dvojité uzavírání: na západku a na zip. Je vyrobena z měkké ekologické kůže s matným povrchem.

k dostání na wittchen.cz / 1.835 Kč

Modrá žebrovaná ledvinka

Tuto ledvinku můžete nosit i s klasickým oblečením. Model je opravdu prostorný. Můžete ji mít připevněnou kolem pasu nebo ji nosit jako klasickou tašku. Je vyrobena výhradně z vysoce kvalitní hladké kůže, která je zdobena diagonálním prošíváním.

k dostání na wittchen.cz / 3.185 Kč

Zlaté dámské boty

V těchto botách vás nikdo nepřehlédne! Špičatá špička je nejen módní, ale také elegantní. Boty mají otevřený podpatek s elegantním zapínáním na přezku. Jsou vyrobené z vysoce kvalitní kůže, která si udrží svůj vzhled po mnoho let. Vezměte své zlaté boty na večírek nebo překvapte kamarádky či kolegy v práci.

k dostání na wittchen.cz / 3.719 Kč

Červené dámské boty

Tyto boty nevyjdou z módy. Jsou vyrobené z kvalitní přírodní kůže. Spona je sama o sobě ozdobou. Uvnitř mají koženou stélku a další měkkou podšívku. Boty mají mírný retro nádech a díky tomu je užijete tuto sezónu i za pět let. Hodí se k sukním i kalhotám a díky širokému podpatku se v nich pohodlně chodí.

k dostání na wittchen.cz / 2.445 Kč

Hedvábný šátek

Nemáte moc barevných doplňků? Žádný problém. Vyřešte to zajímavým šátkem se 100% hedvábí. Vyberte si jednu z mnoha krásný variant a ozdobte si krk, zápěstí, vlasy nebo kabelku.

k dostání na wittchen.cz / 879 Kč

 

Svůj nový barevný kousek si můžete vybrat ve čtyřech obchodech Wittchen v Praze (Arkády Pankrác, Centrum Černý Most, Metropole Zličín) a v Brně (Galerie Vaňkovka), ale také v e-shopu na www.wittchen.cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram