Představujeme ADK: česká značka s nejrozšířenějším plánovacím diářem v Česku i na Slovensku

Představujeme ADK: česká značka s nejrozšířenějším plánovacím diářem v Česku i na Slovensku

Česká firma ADK se proslavila svými kvalitními plánovacími diáři, které jsou z celého jejich sortimentu také nejvíce prodávané. Diáře ale nejsou zdaleka vším, co ADK nabízí. 

Společnost ADK se pohybuje na českém i slovenském trhu již více jak dvacet let a jejich charakteristické diáře jsou velmi dobře známy. Dlouhodobě ADK klade důraz na použité, převážně přírodní materiály a jejich precizní zpracování. Ruční práce českých řemeslníků tak stále zůstává klíčovým faktorem při výrobě, a to nejen v případě ádékáček, ale z větší části i kolekce ADK Fashion. Značka nabízí kvalitu ruční výroby, ke které se v dnešní době spoustu společností vrací a mezi zákazníky stále dál stoupá na popularitě. 


Design tradičních diářů ADK je jednoduchý a klade důraz na funkčnost. Ovšem tyto aspekty se nevylučují s efektním provedením kožených i textilních desek, které ADK pro své diáře používá. Výrobky z kolekce ADK tudíž nadchnou svým designem, provedením i funkčností. Klasikou a stálicí společnosti je diář ADK CLASSIC, vyrobený z kvalitní hověziny. V posledních letech ale firma zařazuje také vícero variant pro módní nadšence v trendy odstínech jakou je například levandulová, světle šedá nebo červená. 

 

Vedle hlavního produktu, kterým jsou plánovací systémy ADK, se také rozrostla řada ADK Fashion. Precizní zpracování a ruční práce jsou zárukou vysokého stupně kvality. Sortiment je opravdu široký – od aktovek, kufrů a kabelek, přes spisovky, etuje, opasky až po peněženky, pouzdra na doklady, na brýle, na tužky i na vizitky, klíčenky a mnoho dalšího. Tak obsáhlý výběr potkáte jen málokde a u ADK si navíc můžete být jisti tou nejvyšší kvalitou.

Pro čtenářky a čtenáře Móda.cz nyní naprosto exkluzivně sleva 15 % na celý sortiment. Kód pro aplikaci slevy je FP15P1. Zadávejte ho při objednávce na www.adk.cz. (Slevový kód je platný do 31. prosince 2015.)

adk.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram