První fotografie z kampaně Versace for Riachuelo

První fotografie z kampaně Versace for Riachuelo

Riachuelo zveřejnil první fotografie z kampaně k nové kolekci Versace for Riachuelo, která se dnes dostala přímo z rukou Donatelli Versace do obchodů po celé Latinské Americe.

Riachuelo jedna z neuznávanějších a největších brazilských módních značek se během července spojila s prestižní značkou Versace a začali pracovat na unikátní kolekci pojící typické rysy módního domu Versace a brazilského temperamentu.

A konečně pár dní před uvedením kolekce do prodeje byly představeny i první kampaňové fotografie, na kterých zazářila brazilská supermodelka Adriana Lima.

Vynikající fotografické duo Mert Alas & Marcus Piggotta zachycují Adrianu ve studiových tropech v těsných šatech, sexy splývavých halenkách i upnutých sukních a topech.

Všimněte si unikátního spojení typických Versace motivů proplétajících se s exotickými mořskými hvězdicemi, ježky a korálovými útesy. Zlatá tak dostává nový rozměr v kombinaci s jasnými barvami brazilských karnevalů.

Kampaň bude kompletně zveřejněna v Brazilském Vogue s podtextem "trochu Versace v kolekci Riachuelo pro každého, kdo netrpí úzkostí".

Donatella Versace se v rozhovoru pro magazín Journal Times rozpovídala o kolekci i její brazilské inspiraci.  "Kolekce je smyslná, vynikající, provokativní a silná."

"Chtěla jsem vytvořit kompletní kolekci, která by odrážela různé prvky Versace od splývavých šatů inspirovaných řeckou kulturou až po džíny ve stylu Rock´N Rollu... neochuzenou o masivní šperky, jehlové podpatky a kabelky s leopardím potiskem."

Energie a temperamentní život i postoj Brazilců bude pro Donatellu Versace vždy inspirativní. „Brazílie je kouzelná země, a nemůžu se dočkat, až ji znovu navštívím."


Během následujícího rozhovoru Donatelli Versace s Riachuelo po skypu, uvidíte také návrhy k dalším modelům z nové kolekce Versace for Riachuelo.