První místo v soutěži Mister Global 2016n získal Tomáš Martinka

První místo v soutěži Mister Global 2016n získal Tomáš Martinka

Česká republika slaví! V jedné z nejprestižnějších soutěží mužské krásy Mister Global 2016 získal první cenu a stal se nejkrásnějším mužem planety Tomáš Martinka. 

Vůbec poprvé, a také zaslouženě, se stal nejkrásnějším mužem planety v soutěži Mister Global 2016 v thajském Chiang Mai rodilý Mostečan Tomáš Martinka. Vítězstvím v této světové soutěži se splnil za podpory celé rodiny jeho sen a získal mnoho cenných zkušeností. 

Mister Global patří mezi nejprestižnější světové soutěže mužské krásy. Soutěž není jen přehlídkou krásných mužských těl, ale také sebevědomí, inteligence, jedinečného životního postoje, charakteru a vnitřní krásy.

Na druhém místě se umístil Thajec a na třetím Španěl. Celkově se zúčastnilo 22 soutěžících. "Tomášovi moc gratulujeme  je to obrovský úspěch pro mladého muže z Mostu," poblahopřál Michal Doležal, majitel agentury CAST ME, která zastupuje vítěze Muže roku. "Poprvé vyhrál takovouto světovou soutěž český zástupce z řad mužů. Je vidět že se u nás v Česku opravdu rodí ti nejkrásnější chlapi a Tomáš Martinka si tento úspěch opravdu zasloužil. Jsem na něj velmi pyšný a těším se na další ročník Muže roku, který je v pořadí již sedmnáctý a uskuteční se 26. srpna v Náchodě," sdělil David Novotný, ředitel soutěže Muž roku.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram