Romeo Beckham září ve vánoční kampani Burberry

Romeo Beckham září ve vánoční kampani Burberry

From London with Love - název 4 minutového filmu z noblesních ulic Londýna, ve kterých se odehrává taneční bál a mezi jednotlivými páry šíří lásku roztomilý syn Davida a Victorie Beckham. 

Nejdříve si to představte... Prosinec, na zem dopadá jemný sněhový poprašek. A v centru města se sejdou ti nejelegantnější muži a ty nejpůvabnější ženy. Tančí na romantickou a vánoční, přesto svěží hudbu. 

V kampani září syn jedné z nejvýraznějších dvojic Hollywoodu - dvanáctiletý Romeo Beckham. Klip zobrazuje pohledné Angličany v typických Burberry trenchcoatech a kostkovaných šálách, jak ovládají deštníky a tančí s dokonalými ženami v honosným róbách. Za tančícími páry je k vidění umělé panoráma města.

Celý klip je fantastický a především kouzelný. Šíří mezi námi vánoční atmosféru a magické období, které na nás všechny čeká. Celé video podkresluje silná hudba od Ed Hourcouta a v první řadě přírodní paleta barev jako je velbloudí, hnědá či rudá, tak typická pro Burberry. Mezi tančícími dvojicemi pobíhá malý Beckham v elegantním trenchcoatu a nosí zlaté balíčky s logem Burberry, ve kterých roznáší lásku a štěstí.  

Kreativní ředitel Christopher Bailey o kamapni prohlásil: "Celý klip je oslavou všeho, co tak milujeme. Naše trenchocoaty, kašmírové šátky, neuvěřitelně dobrá hudba a anglické počasí!"

Představili jste si celou situaci hned na začátku? To je dobře. Protože dávám ruku do ohně za to, že kouzelné video předčí i vaše nejkrásnější představy.