Šéfredaktorkou Vogue Česká republika a Slovensko se oficiálně stává Andrea Běhounková

Šéfredaktorkou Vogue Česká republika a Slovensko se oficiálně stává Andrea Běhounková

Nejočekávanější zpráva z českého a slovenského módního světa je venku. Šéfredaktorkou časopisu Vogue Česká republika a Slovensko bude Andrea Běhounková.

Před několika týdny byl oznámen vznik Vogue Česká republika a Slovensko. Nejeden milovník módy zajásal. Záhadou však zůstávalo, kdo módní bibli v Česku povede. Dnes bylo oficiálně oznámeno, že post šéfredaktorky bude zastávat Andrea Běhounková. Ta je jednou z nejvýraznějších postav české módní i mediální scény. Od roku 2010, tedy celých osm let, byla v čele české Elle. Pod jejím vedením byl na trh uveden také Elle Man. Než nastoupila do Elle, zastávala pozici šéfredaktorky v časopisech Style a Žena a Život (ten byl během jejího působení dvakrát oceněn Unií vydavatelů jako časopis roku). 

Nově jmenovaná šéfredaktorka Vogue Česká republika a Slovensko Andrea Běhounková okomentovala příchod nejvýznamnějšího módního časopisu takto„O tom, jestli je český a slovenský trh zralý pro legendární časopis Vogue, se spekulovalo už léta. S drby kdo, kdy a jak ho bude vydávat, rostl i hlad ze strany potenciálních inzertních klientů, ale i čtenářů. V historii naší země se velké události vždy rodily v letech s číslem osm v letopočtu. Věřím, že není náhodou, že Vogue do České a Slovenské republiky přichází v roce 2018, kdy slavíme sté výročí založení naší republiky. Luxusnější dárek jsme nemohli dostat.“

První edice českého a slovenského Vogue vyjde jak v tištěné i online podobě již v srpnu 2018 a proběhne ve spolupráci s vydavatelstvím V24 Media. Vogue Česká republika & Slovensko je tak již dvacáté čtvrté vydání časopisu ve světě. Vogue je vydáván ve Spojených státech, Británii, Francii, Rusku, Japonsku, Brazílii, Turecku a dalších.

 

Další členy svého týmu bude časopis Vogue Česká republika a Slovensko představovat v následujících měsících. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram