Simona vs TOUS aneb Když se krása snoubí s elegancí

Simona vs TOUS aneb Když se krása snoubí s elegancí

Česká topmodelka, která si svůj život neumí představit bez módy a správných doplňků, se ocitla v prvotřídní společnosti. Garde už jí teď nedělá jen choť Karel Vágner, ale i roztomilý medvídek TOUS.

Španělská značka TOUS, která svůj první butik v České republice otevřela teprve v září minulého roku, je po celém světě dobře známa pro své originální a stylové kabelky, šperky, hodinky a další doplňky, které by neměly chybět v šatníku žádné milovnice módy.

Značku, jejíž produkty už od roku 1965 zdobí ikonický medvídek, si proto jednoduše zamilovaly i světové hvězdy, jako je Kylie Minoque nebo Jennifer Lopez, které s ní přímo spolupracovaly či dokonce ještě spolupracují, tak jako hollywoodská herečka Gwyneth Paltrow coby hrdinka nejnovější kampaně značky TOUS.


První česká ambasadorka značky TOUS, Simona Krainová

A právě do této prvotřídní společnosti nyní zabředá i česká topmodelka Simona Krainová, která se stala první českou ambasadorkou značky, jež sází na inovace a stylový design, zároveň však zůstává věrná svým kořenům a lpí na filozofii přinášet luxusní produkty dostupné pro všechny. 

  

Tato myšlenka je velice blízká i samotné Simoně, pro kterou doplňky značky TOUS představují v módním světě svěží závan.

„Je mladistvá a originální, plná hravosti. Je prosycená ženskostí a emocemi. Svým stylovým designem obohatí šatník každé ženy, bez ohledu na věk", říká o značce TOUS její čerstvá ambasadorka.

  

 

TOUS

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram