Slovenská návrhářka Ida Sandor se spojila s českou značkou KARA

Slovenská návrhářka Ida Sandor se spojila s českou značkou KARA

Limitovaná dámská kolekce KARA x Ida Sandor vychází z potřeb současné ženy. Navrhla ji známá slovenská designérka, která si libuje v čistotě a minimalismu.

Ida Sandor přináší do svých návrhů ženské a šik střihy. „Při navrhování jsem vycházela z potřeb současné ženy – zaměstnané a zaneprázdněné, která potřebuje v šatníku takové kousky, které jsou nadčasové, dokáže je kombinovat pro různé příležitosti a bude se na ně moci spolehnout v každé situaci,“ popisuje novou kolekci návrhářka Ida Sandor.

Limitovaná dámská kolekce obsahuje zavinovací efekt s vázačkou, který zdůrazní ženský pas. Vázačka je použitá i na midi kožené sukni s kapsami a na koženém kimonu. Oblíbená návrhářka si s detaily příjemně vyhrála. Kolekce je tvořena z šestnácti kožených modelů, od dlouhých kabátů s kapsami a opaskem, stejně jako s klasickou prodlouženou fazónou, přes pouzdrové šaty s odepínacími rukávy a cullote kalhoty. Samotná návrhářka si nejvíce oblíbila hnědé kimono, ušité z jemné lesklé kůže, které na sebe mezi ostatními modely tak trochu strhává pozornost.

„Vybrala jsem hladkou jemnou kůži v tlumených barvách s převahou bordó, černé a olivově zelené,“ doplňuje návrhářka k výběru barev.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram