Sportovní podprsenky s dokonalou podporou

Sportovní podprsenky s dokonalou podporou

Klasické podprsenky na gumu vám nestačí? V nabídce českého trhu je nová značka, která nabízí daleko více promakané sportovní podprsenky.

Šedá žíhaná podprsenka Maidenform 1 399 Kč

Neokoukaná značka spodního prádla Maidenform slaví od svého založení letos 95 let a její aktuální dostupná kolekce se chlubí soudobým designem, střídmostí a vysokou funkčností. Pokud vás tedy omrzely rádoby sportovní podprsenky, ve kterých se ani nenadechnete a stejně vám orsa nedrží tak, jak by měly, zkuste vyzkoušet některý z Maidenform modelů. Tato šedá žíhaná podprsenka s černými ramínky se vám bude hodit ke každému sportovnímu outfitu a díky důmyslnému zapínání může odvádět svou práci na 100 %.

Růžovo-černá podprsenka Maidenform 1 399 Kč

Růžový vepředu vykrojený model s černou síťovinou potěší ty ženy, které na sport preferují oddělené košíčky a touží po troše push-up efektu také, když se hýbou. Moderní střih vám umožní nosit podprsenku v teplém počasí na sport samu o sobě i bez tílka, protože poskytne dostatečnou oporu i bez dalších elastických vršků.

Černo-bílá podprsenka Maidenform 1 399 Kč

Důmyslný detail u černo-bílé vzorované podprsenky Maidenform jistě nezaujme jen muže, ale i její nositelky samotné. Praktické zapínání na zip zepředu totiž odbourá neustálé tahání podprsenky přes hlavu, které (ženy naprosto rozumí) bývá často velmi namáhavé a zdlouhavé. Všimněte si také širokých a nastavitelných ramínek. I díky nim si svou podprsenku můžete upravit přesně tak, aby vám padla jako ulitá.

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram