Staň se městským lovcem s Urban dress code by Mango Man

Staň se městským lovcem s Urban dress code by Mango Man

Ovládněte ulice v módních kouscích Urban dress code by Mango Man. Jedinečný městský styl a katalánský temperament vás pasují do role neodolatelného lovce.

Po úspěšné letní a následující ležérní podzimní kolekci přichází oblíbená španělská značka Mango Man s něčím zcela novým, a sice s kolekcí rovněž podzimní, tentokrát však určenou městským elegánům a dravým lovcům, kteří se nespokojí s málem.

Pakliže tento popis vystihuje právě i vás, pak si ležérní a přeci elegantní sbírku oblečení Urban dress code doslova zamilujete, a budete ji okamžitě chtít a mít ve svém podzimním šatníku.

Díky neutrálním barevným tónům od základní šedé a hnědé až po nejrůznější odstíny modré, která se nese celou sbírkou, se jednotlivé kousky velice snadno kombinují. Překvapivě dobře se zde snoubí i ležérnější o to více trendy denim s typicky společenskými vlněnými kalhotami ve vzoru rybí kosti, které vedle mnoha dalších kousků můžete zhlédnout v lookbooku, jenž nafotili modelové Baptiste Radufe a Arran Sly.

 

Jestliže jste již dostatečně inspirováni, kolekci Urban dress code můžete již nyní zakoupit přímo na stránkách MANGO či u dalších vybraných prodejců a to již od 299 korun do 3 999 korun za kabát.