TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY 1. díl: pro pány

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY 1. díl: pro pány

Móda.cz si pro vás letos přichystala seriál s tipy na vánoční dárky. Poprvé se zaměřila blíže na muže, protože jak je známo, ženy jsou rády s nákupy dárků v předstihu. 

1   DIÁŘE

Jsou pefektním vánočním dárkem pro ty muže, u kterých jste si jisti, že stále papírovou verzi plánování času používají a hodil by se jim nový kvalitní diář. Jako vánoční dárek se do něj vyplatí i více investovat a než koupit nějaký v papírnictví za dvě stovky, porozhlédněte se raději po designových diářích s promyšleným kalendářem. Takové nabízí třeba česká značka ADK, která se svými perfektně propracovanými diáři proslavila. 

2   KRAVATY

Stylového muže, jehož denní uniformou je oblek nadchne nová kravata - kvalitní, příjemná, zajímavá. Skvělé kravaty i jiné pánské nezbytnosti nabízí internetový obchod willsoor.cz. Nás zaujaly kravaty hedvábné v dokonalých odstínech vínové a modro-bílé. 

 

3   KVALITNÍ PENĚŽENKA

Tu ocení každý muž. Někdy je ale příliš velká, neforemná a čas od času také překáží. Nejnovější model úspěšné značky Danny P. tento problém nemá. Jejich Slim peněženka je nadpozemsky tenká a přesto není ochuzená o nic z toho, co mají její konkurentky. A tak je v klidu na honu za nejlepší peněženkou nechává daleko za sebou. 

4   Luxusní hodinky

Hodinky jsou většinou doplněk většiny mužů. A není nad to, aby je váš partner, kamarád, tatínek nebo kolega mohl občas prostřídat za jiné. Skvěle na hodinkách vypadá tmavě modrý odstín, stejně tak jako detailní ciferníky s mnoha údaji. A pro fanoušky cestování je jasně stvořený model s mapou pod sklíčkem. 

  

5   Náramky

Když jsme na zootu uviděli tyhle náramky pro muže, maličko se nám podlomila kolena. (Obrazně řečeno, protože jsme seděli.) S představou, že potkáme muže elegána s hodinkami, jež jsme zmínili výše a společně s nimi bude mít na zápěstí navléknutý i černý decentní náramek, jsme tomu nemohli zabránit a ty skvělé náramky přidáváme do vánočních tipů. Pokud je váš obdarovávaný muž příznivcem drobných pánských doplňků, pak tyto sady náramků musí mít. A až je najde pod stromečkem, klidně se vsadíme, že budou apelovat na nejlepší hmotný dárek Vánoc 2015!

  

pinterest.com ; wilsoor.cz ; zoot.cz ; adk.cz ; dannypstyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram