Trendy roku 2018: Co si nechat na další sezónu

Trendy roku 2018: Co si nechat na další sezónu

Na konci roku je ten správný čas na chvilkové balancování před otevřenou skříní a popřemýšlení, co nám do ní ten rok 2018 zavál. Co by se v ní mohlo udržet i další rok, a co bychom z ní, hlavně my ženy, měly naopak co nejrychleji zase odstranit.

Stejně jako každý rok, tak i letos se objevilo několik trendů, které si zrekapitulujeme a uděláme si tak malý přehled o tom, co se nám bude v následujícím roce hodit.

Zvířecí vzory

Nestárnoucí klasika, která se vrací v pravidelných intervalech. Kdo tuhle sezonu neměl kabát, sukni nebo alespoň nějaký šperk se zvířecím vzorem, jako by nebyl. 

Ošklivé tenisky

Nelichotivý název (tzv. ugly sneakers) jednoho z největších trendů roku 2018, který rozdělil všechny fashion nadšence na dva tábory. Na ty, kteří je milují a na ty, kteří je nenávidí. Takže teď je jen otázkou, kam patříte zrovna vy. Pokud vás nadchly, určitě je vynosíte i v příštím roce.

Průhledná plastová kabelka

Plast - velké téma dnešní doby, takže trend, který nepřišel úplně v tu nejlepší dobu, i když v tomto případě se nejedná jen o jednorázovou tašku.

Plisovaná sukně

Skvělý kousek, který je tak snadno kombinovatelný. Ať už se rozhodnete obléct tenisky nebo kozačky, vždy to bude s plisovanou sukní vypadat skvěle.

Ledvinka

Jeden z trendů, který se po několika dekádách opět vrací na výsluní. Ani se nedivíme. Ledvinky dostaly novou podobu a oblíbil si je kdekdo. Od návrhářů, modelek až po influencerky. Takže pokud jste i vy podlehla, nechte si ji určitě i na následující sezóny. Je tak skvělé mít volné ruce. 

Kovbojské boty

Jestli nevlastníte koně, a ani na něm neumíte jezdit - nevadí! S kovbojskými botami budete mít minimálně pocit, že na vás jeden za rohem čeká. Noste je ke všemu. Budou vypadat skvěle jak s džíny, tak s rozevlátou sukní nebo s šaty.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram