Ty nejlepší jarní kabáty

Ty nejlepší jarní kabáty

Kabáty a kabátky - těm patří jaro 2016. Nemusí být vůbec tlusté a hřejivé. Jen lehoučké, volné a prostě jarní... Magazín Móda přináší výběr těch nejlepších! 

Oversized střihy

Jsou jednoznačně vládci letošního jara! Najdete je především v podobě parek nebo ve střizích připomínající kimono. Vypadají skvěle k boyfriend džínům i modrým skinnám a nezáleží, jestli k nim nazujete tenisky, kotníkové boty nebo baleríny. Stále si zachovají svou ležérnost a pohodu. Pokud po takové klidné a uvolněné atmosféře toužíte během jara, zkuste si pořídit kabát, který vás v ní podpoří. 

  
Šedá parka 698 Kč ; Nepromokaná khaki parka ONLY 1 379 Kč ; Oversized kabát YAYA 2 489 Kč

Tělová, béžová, krémová

Odstíny, které se perfektně kombinují, působí čistě, žensky a elegantně. Co jim do karet moc nehraje, je náročná údržba nebo velice opatrné nošení. Protože stačí zavadit o sedadlo v tramvaji nebo jiné drobnosti a světle béžová hned vše prozradí. Ovšem právě na jaře působí světlé odstíny snad nejlépe ze všech. Může se jednat i o světlou zelenou, namodralou nebo baby růžovou.

  
Delší trenchcoat VILA 2 199 Kč ; Béžový Gate 798 Kč ; Krémový VILA 1 379 Kč

Nesmrtelná modrá a vzory

Dorazila do obchodů i letos. Je jedno, jestli sáhnete po námořnické, mořské, tyrkysové nebo bledě modré. Všechny jsou skvělé a jarní ulice s nimi rozhodně prozáříte. Vybírat byste měla také s ohledem na fakt, že v módě jsou nejrůznější vzory a proužky, puntíky nebo drobné ornamenty tou pravou cestou za vysněným stylovým kabátem!

  
Pruhovaná parka Gate 548 Kč ; Světle modrý ZARA 1 999 Kč ; Vzorovaný ZARA 2 299 Kč

Šedá jistota

Zajímavější než černá a ještě k tomu praktičtější. Protože pod černý kabát si jen těžko můžete natáhnout světlé kalhoty, aniž byste vypadala jako blázen. V kombinaci se světle šedou je to už jiná. Podívejte se po střizích do tvaru písmene H, které kopírují tradiční britský styl upravené ženy. V teplejších dnech také oceníte volný střih bez zapínání se zkrácenými rukávy. 

  
Světle šedý zapínací Vero Moda 1 929 Kč ; Patchworkový H&M 999 Kč ; Vzorovaný H&M 999 Kč

hm.com ; zara.com ; zoot.cz ; gate-wear.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram