UFW: Jana Jurčenko jako z pohádky

UFW: Jana Jurčenko jako z pohádky

Společně se zahájením módní přehlídky Jany Jurčenko najednou vše utichlo, tep se zpomalil, dech se téměř zastavil a fantazie začala pracovat na plné obrátky. 

Kolekce jako z pohádky o Popelce brala dech.

Večerní šaty, sváteční, svatební i pohřební. Tyhle si prostě můžete vzít kamkoliv vás napadne a budete doslova za princeznu. "Šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané, ale princezna to není, jasný pane,"  i když modelkám chyběla vlečka a nejspíš i trošku toho stříbra, jako princezny vypadaly opravdu všechny.

Široké tylové sukně vešly na módní molo mezi prvními. Jejich popularita vybarvená v pastelových odstínech bílé, růžové i světle zelené nepotřebovaly dalšího komentáře. Následovala kombinace pouzdrových šatů s tylovou sukní a hned za ní padla hluboká noc v podobě černých šatů se zdobenými živůtky a elegancí jim vlastní.

Hlavní roli však v celé kolekci získala krajka, se kterou si oblíbená slovenská návrhářka Jurčenko opravdu vyhrála.

Nechyběly ani šaty ala mořská panna, nabírané sukně, zřetelné volánky, pár modelů vymykajících se barevně i výrazné pásky a lemování. Jana Jurčenko dbá na preciznost a dobře odvedenou práci, proto si pro své kolekce opakovaně vybírá ty stejné modelky, se kterými byla spokojená již dříve. Alespoň tak může tušit, jaký průběh bude přehlídka mít.

Slovenská módní návrhářka Jana Jurčenko v rámci Unique fashion weeku 2015 zdůraznila ženskost, krásu a eleganci, jako má ve zvyku u většiny svých kolekcí. A opakovaně potvrdila svůj smysl pro detail. My jí za to tleskáme.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram