V podzimní paletě barev stále vládne vojenská khaki a přírodní hnědá

V podzimní paletě barev stále vládne vojenská khaki a přírodní hnědá

Podzimní móda je inspirovaná přírodou a jejími barvami - především hnědou, khaki a rezavou. Zároveň můžeme čerpat inspiraci u vojenských uniforem...

 

Jeden ze základních kousků pro nadcházející sezónu v khaki barvě je určitě kabát. Ať už je teplý zimní, tenčí nebo je to jen sako. Vršek, který můžete vrstvit je prostě v této barvě nutností. U kabátů se určitě poohlédněte po těch opravdu army - se zdobenými knoflíky a polstrovanými rameny. Saka nebo kardigany mohou být naopak volné, dlouhé a absolutně ležérní. Kombinujte je s béžovými triky a zlatými a hnědými doplňky. 

 

Jak v populární khaki tak i v přírodní hnědé budou skvěle vypadat kalhoty. Ať už dáváte přednost střihu slim nebo boyfriend, oboje v našich obchodech bez problémů seženete. Nebojte se sáhnout ani po pouzdrové sukni nebo zimních šatech v daných odstínech. Výborně se kombinují navzájem společně s béžovou, vínovou a bílou!

 

Kdy jindy než teď je čas a prostor pro hnědé kožené pásky, kabelky i boty. Na zimu se porozhlédněte v obchodech po vysokých hladkých kozačkách v hnědé barvě. Budou vypadat skvěle nejen ke kalhotům, ale i k sukním. Na podzim obujte khaki tenisky, béžové baleríny a nezapomeňte na velkou hnědou kabelku. Oba dva odstíny se skvěle doplňují společně se zlatou. Takže na ruku určitě zlaté (klidně pánské) hodinky, naušnice a sadu náramků.

  

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram