Victoria Beckham začala revoluci v sukních, v Londýně ji byla podpořit celá rodina

Victoria Beckham začala revoluci v sukních, v Londýně ji byla podpořit celá rodina

Návrhářka Victoria Beckham spustila ve své podzimní kolekci novinku. Na londýnském týdnu módy představila show nabitou sukněmi nad kolena s barevnými svetříky, blůzkami a buržoazními pásky. Na přehlídce návrhářku podporovali i její nejbližší, včetně slavného fotbalisty Davida Beckhama.

Nadšení v očích rodiny

Přehlídka návrhářky Victorie Beckham byla jednou z nejočekávanějších událostí týdnu módy v Londýně. Návrhářku na přehlídce podporovala i celá její rodina. V předních řadách seděl její manžel a slavný fotbalista David Beckham s dcerou Harper a syny Romeem a Cruzem. Všichni rozhodně neskrývali své nadšení.

Revoluce se koná

Možná si řeknete, že sukně nad kolena doplněná o nějaký svetřík či blůzku není nic revolučního. Když se ale podíváme na tvorbu Victorie Beckham v průřezu její kariéry, zjistíme, že pro ni to revoluční je. Victorie Beckham je známá především smyslem pro eleganci a zároveň určitou dávku sex-appealu ve svých návrzích. A to především ve formě dlouhých sukní. Proto bylo otázkou, zda tvíd a střih nad kolena bude to „pravé ořechové".

Victoria Beckham si uvědomuje svůj vliv

Po přehlídce panovaly různé názory, které se však nakonec spojily v jeden. Módní kritici se shodli na tom, že v rukou Victorie Beckham by tyto outfity mohly opravdu přežít jako nový revoluční trend. Victoria Beckham je totiž jednou z nejvíce fotografovaných celebrit na světě a je tedy i silnou influencerkou. Nový styl v jejím podání tak pravděpodobně dostane na podzim šanci.

Porušila jsem vlastní pravidla. Už nějakou dobu jsem chtěla udělat něco kratšího – sama totiž vím, že čas od času chci nosit něco kratšího. Takže jsem se snažila vyřešit otázku, jak to udělat zajímavým způsobem. Jsem minimalista, takže vždy hledám cestu, jak vytvořit oblečení, aby bylo zajímavé, ale také nositelné. Chci vyzvat samu sebe, ne zákazníka. Oblečení by totiž nemělo život komplikovat," řekla Victoria Beckham pro deník The Guardian.

Boty na vysokých platformách jsou sexy

Klíč k této kolekci byl tedy jednoduchý. Návrhářka si vytyčila cíl, který chtěla v kolekci vidět. Sukně nad kolena byly hlavní výzvou. Blůzky, sametová saka, roláčky a nabírané rukávy byly pouze malým bonusem, který celé kolekci dodal eleganci a výše zmiňovanou „nositelnost". Nebyla by to však kompletní přehlídka Victorie Beckham, kdyby v ní nebyl i sexy prvek. V této to jsou boty na vysoké platformě sahající po kolena a výše.

Pro ostrá slova nejde daleko

A aby Victoria Beckham ukázala světu, že to myslí vážně, a že chce podobným výzvám čelit i v budoucnu, přehlídku doprovázela velmi odvážná hudba. Byla to skladba skupiny Little Simz, ve které rapper nešel daleko pro trochu ostřejší slovo. Neuvěřitelně to však k přehlídce pasovalo a tempu se přizpůsobily i modelky.

The Guardian; foto:  Daniel Leal-Olivas; Alessandro Lucioni / Gorunway.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram