Vrací se válenky UGG a přezůvky Crocs na výsluní?

Vrací se válenky UGG a přezůvky Crocs na výsluní?

Neříkáme to úplně rádi, ale válenky UGG a přezůvky Crocs se možná vážně vracejí. Na Crocsy ani tolik nevsázíme, zatímco s blížící se zimou se bojíme zjistit pravdu o UGG. Opravdu jsou zpět?  

Jak jsme na potencionální návrat neestetických bot, které se ale zvládly celosvětově rozšířit, přišli? Všimli jsme si proděravělých plastových bot značky Crocs na nohou modelů a modelek jarních kolekcí 2017. Válenky si lidé oblíbili ze stejného důvodu - jsou pohodlné, jednoduché a na výběr je z mnoha barev, proto jsme je okamžitě zařadili na stejnou rovinu a i u nich očekáváme velký návrat. Když budeme předpokládat, že návrat UGG půjde běžným způsobem jako jiné trendy, na ulicích budou hojně vidět už příští zimu. No nevíme, jestli se úplně těšíme, protože...

Přeci jen se Crocsy ani válenky nedají považovat za vrchol důmyslného střihu obuvi padnoucí na elegantní ženskou nohu. A když půjdeme do detailu, opravdové UGG má jen minimum dívek a žen, které ve válenkách potkáváte na ulici. Velice často se jedná o levné tržnicové napodobeniny, ke kterým se před nějakou dobou snížily dokonce i běžné řetězcové obchody, které mají v celé České republice bohatou síť prodejen. Válenky nevypadají dobře ani k džínům, ani sukním. Nespraví je hezký kabát ani sportovní bunda. Prostě tak nějak nemají šmrnc. A při pomyšlení, že se smíchají s trendem bomberů, bůh ví, co z téhé kombinace vznikne?! 

vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram