Začátek nového roku přináší stylové vychytávky do vaší kanceláře

Začátek nového roku přináší stylové vychytávky do vaší kanceláře

Jaké zajímavé kousky můžete pořídit do své kanceláře? Pracujete z domu nebo potřebujete vyzdobit pracovní stůl? Pak vás bude zajímat dnešní článek. Není totiž nic horšího než nudná kancelář.

zdroj: pexels.com

Vytvořit si kreativní prostor není jen tak. V práci trávíme mnoho času a jestli existuje nějaké místo, které by mělo být zorganizované a působit pozitivním dojmem, tak je to právě pracovní stůl, pracovna nebo kancelář. Načerpejte inspiraci v dnešním článku, ať vám jde práce hezky od ruky.

Stolní organizér

Značka Geese, která kombinuje jednoduchý styl s prvky retro a minimalismu. Stolní organizér se 3 zásuvkami a organizérem na tužky a pera od Bonami je právě ve slevě.

bonami.cz/ organizér 1069 Kč

Kancelářský komorník

Designový kousek od Decoronline zorganizuje váš stůl natotata. V hnědě-anodizovaných krabičkách najdou organizovaný domov všechny vaše kancelářské potřeby i jiné věci.

decoronline.cz/ organizér 2369 Kč

Originální těžítko

Máte na stole hromadu volně se povalujících papírů? Pak toto skleněné těžítko s medúzou vše udrží na svém místě. Čiré, hladké, masivní sklo, které se bude krásně vyjímat jako dekorace.

sklenenyshop.cz/ těžítko 508 Kč

Kabely kam se podíváš

Znáte to taky? Zamotané kabely, sluchátka i nabíječka. Naviják kabelů Bobino je skvělým způsobem, jak tento svinčík uspořádat. U žen je velmi oblíbený, díky své výrazné růžové barvě.

                                       

interierove-doplnky.eu/ naviják kabelů 75 Kč

Kalendáře a deníky

Je tu nový rok, tak je potřeba se vybavit kvalitním kalendářem, ať už na zeď, stůl či do ruky. Stolní týdenní plánovač je vhodný pro každodenní úkoly, plány i termíny. Značka Bella Rose má krásný kousek s vzorem eukalyptu.

bellarose.cz/ stolní plánovač 239 Kč

Dáváte přednost stolnímu kalendáři? Tento rok se velmi vydařil v Albi. Designový kousek v mátové barvě, který je navíc i motivační. Obsahuje také barevné bločky a lepky, které můžete využít na poznámky nebo úkoly.

albi.cz/ stolní kalendář 149 Kč

Deník tam a zpět

Pokud ještě neznáte pětiletý deník Tam a zpět, tak zbystřete. Je to něco, co se na vašem stole bude vyjímat 5 dlouhých let. Uchovejte si své zážitky každý den a porovnejte s dalšími roky. V nabídce je v několika barevných variantách.

tamazpet.cz/ deník, cena od 550 Kč

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram