Značka Acné Studios otevírá první butik v Miláně

Značka Acné Studios otevírá první butik v Miláně

Růžová barva interiérů sice není typická pro obchodní prostory, i přesto ji značka Acné Studios pro nový butik v Miláně zvolila.

Švédská módní značka otevřela svou první vlajkovou loď v Miláně na náměstí Piazza del Ccarmine v okrese Brera. Obchod je umístěn uvnitř budovy s vysokými klenutými okny. Uvnitř interiéru jsou oblouky z nerezové oceli umístěné naproti šedě zbarveným žulovým stěnám. Žula pocházející z místního lomu v italském regionu Baveno byla také použita na podlahu a nábytek. Módní značka se snažila odrážet uměleckou povahu a individualitu prostoru skrze design interiéru, zatímco zůstává věrná svému podpisu v rámci minimalistické estetiky.

„Trvalo pět let, než jsme našli v Miláně perfektní místo,“ řekl tvůrčí ředitel Jonny Johansson. „Jsem opravdu šťastný, že jsme počkali, protože náměstí Piazza del Carmine má smysl pro individualitu a komunitu, které se mi líbí.“ Značka Acné Studios pro svůj nový obchod zvolila rovněž zakázkový osvětlovací systém nazvaný The Mega, který obsahuje světla z leštěného hliníku připevněná k růžovému stropu. Právě toto osvětlení se večer stará, aby v obchodě panovalo stejné světlo jako za bílého dne.

Regály, zábradlí a mnohé další je rovněž v obchodě vyrobeno z nerezové oceli. Kontrastuje to tak s žulovými stoly a židlemi, které značka označuje za „staré kamenné památky“.

acnestudios.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram