Jean Paul Gaultiera tvoří pro Lindex

Jean Paul Gaultiera tvoří pro Lindex

Kolaborace světoznámých módních návrhářů s komerčními řetězci zdařile pokračují. Tentokrát nám Lindex ve svých obchodech nabídne tvorbu Jean Paul Gaultiera.

V září spatří světlo světa nová kolaborace. Tentokrát se bude jednat o spolupráci řetězce Lindex a módního návrháře Jean Paul Gaultiera. Nová ikonická kolekce bude oslavou šedesátiletého působení značky Lindex na trhu. Gaultier je k oslavení výročí trefou do černého.

Podzimní výročí značky se má stát manifestem toho, co bylo pro Lindex důležité v minulosti, v přítomnosti a jak bude vypadat její budoucnost. Ředitelka designu k nápadu spojit se s Gaultierem prohlásila: ‚‚Je pro nás velkou ctí pracovat s tak velkou módní ikonou. Jeho vlastní značka Jean Paul Gaultier má silný smysl pro energii a sebevědomí, jež se velmi dobře shodují s tím, kam chce Lindex směřovat."

Pro Jean Paul Gaultiera je podle jeho slov nová zkušenost zábavou. ‚‚Kolekce bude výrazná, šik a silná," míní módní návrhář. Nová kolekce se bude skládat z dámského i dětského oblečení, doplňků a spodního prádla. Módní řada od Gaultiera pro Lindex bude představena 8. října 2014 ve vybraných obchodech. Jejím lákadlem je i příspěvek na boj proti rakovině prsu z výdělků z prodeje.

Zdroj: lindex.com, metro.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram