Aktuálně ze světa módy: Kate Middleton nafotila svou první obálku a Charlotte slaví rok

Aktuálně ze světa módy: Kate Middleton nafotila svou první obálku a Charlotte slaví rok

Pro tentokrát bychom Aktuálně ze světa módy mohli regulérně přejmenovat na Aktuálně ze světa královské rodiny. Ale tradice je tradice. Tak jméno zůstává stejné i přesto, že rubrika dnes nabídne pohled jen na Kate a její dceru Charlotte.  

Nejnovější fotografie roční princezny Charlotte zaplavily internet. V případě, že by se k vám snad ještě některá z nich nedostala, přinášíme je také my. S konstatováním, že fotografie jsou rozkošné, roztomilé a profesionální, se ale nesmíříme. Je totiž nutno ještě podotknout, že je fotila sama maminka - Vévodkyně z Cambrige. S celým světem se o ně podělila pomocí příspěvků na Twitter účtu Kensingtonského paláce ku příležitosti prvních narozenin malé Charlotte. 


Sama Kate Middleton ovšem nezůstala ve stínu své dcery. K 100. jubileu britského časopisu Vogue nafotila svou první obálku. Ta vyjde v červnovém vydání spolu s dalšími snímky, jako to bývá zvykem. Kate se nikdy předtím žádného podobného focení neúčastnila. Některé známé magazíny ji sice na obálce měly, ale vždy použily paparazzi nebo oficiální fotky. Na své první titulce Kate oblékla kabát značky Burberry, která se objevuje i na dalších z jejích outfitů. Vévodkyně z Cambridge se na fotografiích ukazuje v uvolněném stylu, ve kterém ji běžně nevídáme. Zato se širokým vřelým úsměvem, který je pro ní příznačný.  

fashionista.com ; twitter.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram