Barbora Kubíčková na Unique Fashion Week

Barbora Kubíčková na Unique Fashion Week

„Začínající mladá návrhářka, která letos předvedla svou svěží tvorbu na Black Card talent.“

Začínající mladá návrhářka nám představila svou svěží tvorbu v obřích rozměrech. Když na molo vyšel první model, diváci v hledišti s úsměvem a s otevřenou pusou dokořán pobaveně sledovali, nespustíce z očí, jak si modelka vykračuje s ležérně a rošťácky vystrčenou žvýkačkou u pusy. Tato kolekce byla opravdu velmi rozpustilá a bavila mne. Na kolekci, před samotnou přehlídkou, upozornilo skvěle zpracované video, rozkrývající problematiku daného tématu a za pomocí precizně vybrané a kompilované hudby a jejích dunících bas, nás návrhářka vnesla do svého světa předimenzovaných forem a střihů nejrůzněji řešených a barevně laděných kabátů a dalších gigantických detailů.

Tuto kolekci mohu definovat jako hravou a k tomu svěží a zábavnou, s barvami a potisky v jemných pastelových odstínech.

Návrhářka si nechala záležet na detailech, které zahrnovaly obří zipy, knoflíky, manžety na zadních dílech kabátů, ale také obří manžety na rukávech a kapsy. K tomuto celému looku dotvořila perfektní sladěný styling zahrnující čepice s vyšívanými nápisy a hesly a v neposlední řadě gigantická psaníčka, která vyrostla do rozměrů polštáře. Velice praktická záležitost k dlouhému a nepohodlnému cestování dopravním prostředkem, když se chcete trochu vyspat.

V prezentaci bylo vše dovedené do dokonalosti a hrající v notách názvu kolekce “Big Size”. Což o to, když na závěr přehlídky přišla pozdravit tvůrkyně modelů a vyšla na molo, v ten okamžik hlediště oněmělo v úžasu, protože samotná aktérka měřila více než normální smrtelníci (přes 180 centimetrů), a dokonce byla vyšší, než všechny modelky Unique Fashion Week. Díky svému pěstěnému vzhledu, něžným rysům v obličeji a krásné štíhlé postavě, tato milá a zábavná návrhářka vypadala, že si své modely z místa může rovnou odprezentovat sama. Navíc, není divu, že Barbora Kubíčková tento rok v soutěži Black Card Talent - Unique Fashion Week vyhrála první místo. Zaslouženě. Za Móda.cz velice gratulujeme!