Bizarní počin Lary Stone a Vogue Italia

Bizarní počin Lary Stone a Vogue Italia

Co se stane, když italskému Vogue totálně ujede ruka? Vybere si pro svou hlavní stranu světoznámou modelku a pak se z ní pokusí udělat superhrdinku.

Záměr italského Vogue je nám nejasný. Těšili jsme se, jaká asi bude nová obálka Vogue Italia, když jsme se dozvěděli, že jeho tváří se stala Lara Stone. To jsme ale netušili, že nás tenhle časopis chce šokovat a překvapovat, a to za každou cenu.

K hlavní stránce samotné se asi nemá smysl moc vyjadřovat - na Laru Stone, jež nad hlavou vzpírá lavičku, si každý musí udělat názor sám. Ostatně i doprovodná obálka pro beauty vydání je velmi podivná. Až nás to nutí si myslet, že jsme obětí nějakého špatně pochopeného vtípku... Lara Stone na fotografiích pro Vogue Italia neustále něco nebo někoho zvedá či vzpírá nebo drží v krkolomné pozici. Až by člověk skoro uvěřil, že Lara dokáže nad hlavu zvednout cokoli, na co ukážeme. Napadá nás jen jedno slovo k celému počinu - bizarní.

Italské Vogue však fiasko s Larou Stone zachránilo v čísle následujícím, do kterého obsadil přenádhernou Vittorii Ceretti a fotografovi Stevenu Meiselovi ponechal volnou ruku. Styling Vittorie v novém čísle velmi připomíná některé z kampaní Dolce & Gabbana.

Foto: vizualizingfashion.com, vogue italia digital edition

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram