Britský Vogue vydává limitovanou edici knihy „Voice of Century“

Britský Vogue vydává limitovanou edici knihy „Voice of Century“

Oslavy stoletého výročí časopisu britského Vogue pokračují. Nakonec právě takový mezník je potřeba dát vědět světu ze všech stran.

Kniha „Voice of Century“ tak bude obsahovat mnoho fotografií, ilustrací i materiálů, které se v průběhu let objevily v různých vydáních časopisu Vogue. Nebudou chybět ani doposud neznámé korespondence z rukou Cecil Beaton, Helmut Newtona, Lee Miller či Audrey Withers.

Obohacující dopisy, rozhovory s některými redaktory časopisu i lehce sentimentální vzpomínky mnoha lidí na začátky britského Vogue, přinesou čtenářům malý sen, který se v průběhu let stal skutečností.

V překladu se kniha jmenuje „Hlas století“ a je připravena na 15. září, kdy bude k dostání za 595 liber, tedy v přepočtu skoro za dvacet tisíc korun. Datum je vybráno záměrně, jelikož 15. září 1916 vyšlo první číslo časopisu. I proto bude natištěno pouze 1916 kopií, které jsou speciálně vázané a zároveň podepsané od Vogue redaktorů.

„Vogue – Voice of Century je oslava 100 let mnoha talentů, které vytvořily tisíce stran magických obrazů a zajímavé žurnalistiky,“ řekla Alexandra Shulman z Vogue.

burrellden.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram