Burberry přichází s propracovanou Resort kolekcí

Burberry přichází s propracovanou Resort kolekcí

Burberry ve své Resort kolekci přináší závan dokonale propracovaných krajek a předvádí strukturované střihy šatů. 

Struktura je převážnou definicí nové kolekce Christophera Baileya. Modely, které byly představeny, jsou v duchu přesného střihu a precizního zpracování materiálu. Bailey vložil do preciznosti a struktury oděvů mnoho úsilí a možná právě proto, aby mohlo být na sto procent na obdiv, upustil od přílišného dozdobování. 

Z všech možných linií upřednostnil návrhář čistě ženskou siluetu ve tvaru písmene A, kterou podpořil lehkým probíráním nebo tenkými pásky umístěnými v pase. Většinu ze svých 30 modelů, spadajících pod kolekci Resort 2016, zahalil do tělových odstínů horkého latté i vanilkového cappucina. Občas se mihla výraznější barva - červená a modrá.

Něco na celé kolekci bylo ale jiné. V době, kdy jsme si zvykli na ohromné módní přehlídky Burberry se spoustou hvězd na mole i ve front-row, vlastního hudebního skladatele, doprovázejícího modelky živě během show i na výrazné vedlejší efekty každé jejich přehlídky... Právě v této době se Bailey rozhodl představit svou kolekci bez show. Žádné hvězdy. Žádné hudební skladby. Prostě žádná show. Veškerý zájem tak nasměroval čistě na kolekci. Jak jsme mohli zpozorovat, když Bailey dělá show - je to velkolepé. A když ne, tak nevadí. Pozornost má stejně.

Zaslouženě...

Zdroj: style.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram