Cora Corré oficiálně modelkou

Cora Corré oficiálně modelkou

Vnučka Vivienne Westwood a dcera zakladatelů Agent Provocateur podepsala smlouvu s modelingovou agenturou Next Models.

Cora Corré se oficiálně upisuje modelingu. Vnučka extravagantní módní návrhářky Vivienne Westwood a dcera zakladatelů značky luxusního spodního prádla Agent Provocateur vyrůstala obklopená módním průmyslem a po prvních smělých krůčcích v modelingu se rozhodla podepsat smlouvu s jednou z největších modelingových agentur Next Models.

Cora si svůj debut jako modelka odbyla už před rokem v časopisu Love Magazine. Sedmnáctiletý nováček ale i přes málo zkušeností bude jedním z hlavních tváří agentury - vedle Arizony Muse, Suki Waterhouse či Isabeli Fontany. ,,Cora má nakažlivou osobnost a skutečně miluje a rozumí britské módě. Naši klienti ji zbožňují. Je nádherná a je zábava s ní pracovat. Je součástí nové vlny mladého Londýna a my jsme nadšeni, že ji můžeme zastupovat," prohlásila k čerstvé spolupráci prezidentka Next Models.

Zkušenosti má Cora nejen z focení pro časopisy, ale též z přehlídkových mol. V životopisu samozřejmě nemá přehlídky nikoho jiného než své babičky Vivienne Westwood. Pro tu Cora odchodila módní show jejích značek Red Label a Gold Label. Vidět jste jí mohli též ve W Magazine nebo Purple. Zdá se, že se Cora stává svěžím britským vánkem na poli světové módy. Nezbývá, než držet palce, aby se v módě tato exoticky působící teenagerka uchytila.