Finále ságy X-men si nenechala ujít Ornella Koktová ani další hvězdy českého showbyznysu

Finále ságy X-men si nenechala ujít Ornella Koktová ani další hvězdy českého showbyznysu

Praha má za sebou dlouho očekávanou slavnostní premiéru filmu X-men: Dark Phoenix. Velkolepé finále oblíbené ságy o lidských mutantech s nadpřirozenými schopnostmi přilákalo do kina i některé hvězdy českého showbyznysu.

Film X-men: Dark Phoenix je opravdu velká věc ve světě kinematografie. Jedná se o vyústění veškerých vyřčených i nevyřčených zápletek, které filmy z této ságy divákům po všechny ty roky přinášely. A opravdu, při některých scénách, navzdory vysokým tropickým teplotám, běhal mráz po zádech. X-meni totiž tentokrát čelí nebezpečí, které číhá v jejich vlastních řadách. Jean je zasažena neznámou silou, která z ní udělá nejsilnějšího tvora na planetě. X-meni musí zachránit nejen pověst mutantů u lidí, ale i celý svět. Bojují přitom proti jednomu z nich. Ve snímku, který je odrazem všeho, co postavy prožily za téměř 20 let éry X-men, se objeví téměř všechny známé hvězdy spojované s touto ságou, například Sophie Turner, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Jessica Chastain a další. Film také aspiruje na pozici nejvíce navštěvovaného filmu tohoto roku.

Denisa Pfauserová

Společnost Cinema City, která premiéru ve svém kině pořádala, se zhruba před měsícem zúčastnila celosvětové akce X-men Day. V rámci této oslavy všeho, co nám za dobu svého působení X-meni přinesli, promítla společnost vybraným divákům část tohoto filmu ještě před vlastní premiérou.

Zážitek si nenechala ujít Ornella Koktová s kamarádkou.„Pustili nám malý kousek, seděly jsme úplně přikované a najednou konec? Nemohly jsme se dočkat. Hned jsem Pepovi řekla, že bude hlídat, protože to musím za každou cenu jít dokoukat. Netvářil se moc nadšeně, tak mu aspoň přinesu popcorn - třeba si ho tím podplatím na příště,” vysvětlovala se smíchem Ornella.

O Ornelle Koktové je obecně známo, že kde se objeví, tam vypadá úžasně. Kdo by si myslel, že obyčejná návštěva kina by mohla být výjimkou, je na omylu. I do kina se Ornella Koktová oblékla famózně. S ohledem na tropické teploty, které sužují naši republiku, zvolila volné lehké květované dlouhé trendy šaty s páskovými sandálky. Kromě Ornelly zvolily klimatizovaný sál IMAX i další hvězdy českého showbyznysu například Štěpánka Duchková, Denisa Pfauserová, Linda Finková, Radka Pavlovčinová nebo Petr Zvěřina.

Petr Zvěřina

 

Linda Finková

 

Marek Dědík

 

Naomi Adashi

 

Petr Kutheil

 

Radka Pavlovičová

 

Štěpánka Duchková se syny

 

Viktoriya Mishchenko

presscode.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram