Finalisté Gaye Roku na výstavě Kája Saudek 18+

Finalisté Gaye Roku na výstavě Kája Saudek 18+

Na zahájení výstavy Kája Saudek 18+ v dobré náladě dorazili i finalisté letošního ročníku soutěže Gay Roku.

První ročník soutěže Gay Roku je úspěšně za námi. Můžeme vás tak seznámit s vítěznou trojicí finalistů, kteří při letošní malé velké premiéře triumfovali.

Zatímco Tomáš Kislinger skončil na druhém místě a tenisový trenér Daniel Ungermann obsadil třetí místo, absolutním vítězem a nejpohlednějším českým homosexuálem se stal podle hodnocení odborné poroty Jiří Korytář.

A ačkoliv by se mohlo zdát, že mezi vítězi a zbývajícími účastníky soutěže panuje nevraživost, nic takového se ve skutečnosti neděje. Žhavá partička sympaťáků si totiž společně vyrazila na slavnostní zahájení ožehavé výstavy českého malíře a komiksového kreslíře Káji Saudka do galerie Art Salon S v Tančícím domě, kde nejenže obdivovala jeho dosud nevídaná díla, ale také zabředla do konverzace se známými osobnostmi.

Vítěze vřela uvítala Veronika Žilková, která si nenechala ujít příležitost se „se svými kluky“, jak finalisty známá herečka označuje, vyfotit. Největší pozornost ale byla logicky věnována Jirkovi Korytářovi, kterému došel osobně dodatečně popřát k vítězství i ředitel soutěže Muž Roku David Novotný nebo stylista a příležitostný herec Kája Pavlíček.

 

 

Zdroj: Gay Roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram