Gucci Premiére přichází v jemnější verzi Eau de Toilette

Gucci Premiére přichází v jemnější verzi Eau de Toilette

Gucci představuje Gucci Première Eau de Toilette lehčí, jiskřivější a jemnější verzi nezapomenutelné vůně, oslavující záchvěv každodenního úspěchu.

Gucci nám právě představuje Gucci Première Eau de Toilette. Lehčí, jiskřivější a jemnější verzi nezapomenutelné vůně oslavující záchvěv každodenního úspěchu. Čerstvá a šumivá vůně spojující přítomnost se smyslností propůjčuje ženě, jež si ji zvolí, nehasnoucí jas.

Inspirací hvězdné vůně Gucci Premiére se stala stejnojmenná kolekce luxusní dámské módy poprvé uvedené na filmovém festivalu v Cannes v roce 2010, prezentované na řadě hollywoodských hvězd včetně Salmy Hayek či Cameron Diaz.

Zcela neznámou ale není ani vracející se tvář původní vůně Premiere Eau de Parfum Blake Lively, která zde představuje dokonalý symbol ženskosti a jistoty. Dokonale vystihuje samotnou podstatu Gucci Première Eau de Toilette.

Gucci Première Eau de Toilette s sebou přináší novou a jedinečnou lehkost, jež jí propůjčují zářící květiny a jiskřivý citrusový akord. Do sršícího úvodu vstupujeme branou z energie a elegance, kde dominuje pomerančový květ spolu s citrusy. Elegantní jiskra nejvybranějších tónů pomalu ustupuje, aby nechala zazářit srdce plné bílých květů, jimž dominují frézie, jasmín a něžná bulharská růže. V samém závěru vynikne hřejivá nóta ušlechtilé kůže, pačuli a pižma, jež dodají vůni své fascinující charisma.

Dejte svému okolí najevo, že jste nejen šťastná, ale také spokojená sama se sebou. Gucci Première Eau de Toilette je již nyní v prodeji.

EdT 30 ml 1 699 Kč
EdT 50 ml 2 059 Kč
EdT 75 ml 2 899 Kč